ne zaman gelcegı hakkında tam bı zaman verebılcek yokmu artık oyunun launcerıne tıklamaktan sıkıldım :oops:

birşey sorucam beytler sizdede launcher tıklıyorsnuz water seciyorsunuz start weriymiyor oyle beketiyor demi ne zamna gelcek oyun

NE SORUNU VAR AGA :s YENİ PACH FELAN MI CIKCAK DEMIN OYUNDAYDIM LOADERLE GIRIM DERKEN GIRMEDI GIRMEDI PC SORUN WAR SANDIM KAPADIM BI ACTIM LOADER HALA OLMUYOR SONRA YENIDEN KURDUM OYUNU NORMAL LAUNCHER GIRIM DEDIM START YOK SONRA DENE DENE DENE YOK HALA BENDE FORUMLARA BAKTIM NE SORUNU WAR SUAN

Water serveri şu an itibariyle kapalıdır. Yani hiç kimse giremiyor. Eğer siz oyundaysanız, oyundan çıkmayın, çünkü tekrar giremezsiniz.
Lütfen bu konu hakkında konu açmayın, en kısa zamanda bu sorunu düzelteceğiz.

Saygılar,
ZSZC Ekibi.

Forumun Birinden Buldum.

tam net bi bilgi vermeleri gerek dğl mi bunların nye vermiolar bizi merakta bırakıyorlar

Dün gece hiç bişi yoktu ama bu sabahtan beri oyuna giremiyorum. "silkroad.exe" yi çalıştırdığımda c++ runtime error verip kapanıyor. İşletim sistemim Vista, görüyorum ki bugün benim gibi oyuna giremeyenler de var ancak şuanda oyuna girebilen arkadaşlarım olduğundan bunun genel bi sorun olmadığı anlaşılıyor.Sanırım sadece vista kullanıcıları şuanda oyuna giremiyor(Eğer oyuna giremeyenler işletim sistemlerinin vista olduğunu doğrularlarsa bu teori doğrudur).Sistemimde her türlü Microsoft Visual C++ sürümleri mevcut hatta Visual Studio nun kendisi bile kurulu.Ancak bu sorunu hala aşabilmiş değilim. Bu konuda herhangi bi açıklama geldimi resmi sitesinden?Haberi olan var mı?

Edit: Loaderı yükledim Loader ile giriomuş arkadaslar..

Yukarı Alt