Aynencelebi485 demiş ki:garip bi hata veriyor;
Error diye alıntadada garip şekiller var
SirCaponeN0b demiş ki:Bende herşeyi yapıyorum oyuna girmiyorum çar skilleri felan görüyor ancak çarı görmüyor yani üste çarın adı leveli felan yazmıyor + atack yapmıyor mobu seçiyor ama :S
aynı hata bendede var cozumu varmı acaba?Twona2 demiş ki:Firework ile alakalı bir işlem yaptınız mı? ben Crack dosyasını calıstır dedikden sonra AGREE diyosunuz ya kabul etmek için, orda bi hata verdi, sonrada oyuna girerken
![]()
bu hata war.
SleepWalkeR demiş ki:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=cdc5f6d9fdd242244668edd175c980db82ec692ed12068a62378ece145c8a80b-1307439262
33/43 :(
Virüs var hacklenirsiniz falan demiyorum, kimseyi de suçlamıyorum ama güvenemem. Kimse de zarar görmesin , risk alanlar güle güle kullansın.
division 1 i seç öyle aç bende öyle çalışıyor çünküberke67 demiş ki:Ben Loaderdan division 2 diyip launch 'a tıklıyorum loader kapanıyor client gelmiyo ? ?
Aynı sorun bendede var biri yardımcı olabilir mi Rica Etsemffirat211 demiş ki:kardeşim bende herşeyi yaptım en son oyuna prevate_server_loadere basınca şöle hata veriyor....uygulama yapılandırması doğru olmadığından,uygulama başlatılamadı.uygulamayı yeniden yüklemek sorunu götüre bilir...... ben yeniden 5-6 kez indirdim gene aynı sorun lütfen yardım lütfnnnnnnnnnn