Server
Takımı
Fenerbahce
Daha Önce Anlatdıklarım Yeni Patchle Kullanılmıyor Lütfen Diyer Topiclerden Nasıl Kullanıldığını Öğrenin

Server
Takımı
Fenerbahce
NOT: Lütfen Ben Yapamadım Kardes Surda Hata Veriyo Bro Link Kırık Arkadasım Dosyalarda Virüs Var Hacım Ben Yaptım Hep Fireye Giriyo Aga Ben Yaptım Db Bot Kapanıyo Diye Sözler Söylemeyin Lütfen Herhangi Bir Sorun Varsa Konuyu Kapatırsınız Olur Biter Hata Alanlara Yardımcı Olamicam Cunku Su Aralar Hattinden Fazla Calısıyorum Anlicanız Sorunlarınıza Cevap Veremicem Anlatdıklarımı Becerenler Lütfen Beceremiyenlere Yardım Etsinler My AFK

en son aşamaya kadar hepsini hallettim fakat loader ı açıyorum launch diyorum fakat hiçbirşey gerçekleşmiyor ? Loaderdaki yere id pw yazıpta denedim boşkende denedim hiç birşey olmuyor ..

Şimdide daha demin çalışan oyun böyle bir hata verdi ..

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
başka bi yoldan hallettim sorunu sağol genede fakat bu seferde oyuna girdiğimde bot uyarısı geliyo accsed denied alıyorum bot bi anda kapanıyor ama oyun devam ediyor bunun sebebi ne olabilir ?

hallettim pot kullanmada lag sorunu olur diye auto pot la kasıyorum 21 level 9 gap şuan .. yanlız cracked botu kullanmak zorunda kalıyorum normal botu açıp oyuna girdiğimde direk bot kapanıyor ..

fakat oyunu ne zaman kapatıp açsam hiçbir zaman ayarları kaydetmiyor nasıl halletcem bunu ?

Virüs varmış lan millet öle diyo ne ayak.Lan ne indircezde virüs var ben onu anlıyamadım zaten botu yapamadım millet normal olarak yapıyo ben yapamıyom.oldumu anca fireye oluyo watere olmuyo fck :S:S:S

Server
Takımı
Fenerbahce
Doru Konusunlar Zibidiler Virus Varsa İndirme İndiren Nasıl İndirip Kuruyo Teşekkur Ediyo Bak Demek No Problem

Yukarı Alt