Fre3sTyLe demiş ki:Artık merak etmiyorum![]()
![]() |
Fre3sTyLe demiş ki:Artık merak etmiyorum![]()
ben iki saattir ne anlatıyorumHollyToBack demiş ki:k.k = k kare.. ama ben acıklamamda k.k'yı 2k olarak düşündüm .. halbuki.. k+k = 2k.. bu yüzden benim çözümlememde yanlış kabul ediyorum..
Ps : çözen olursa anlatsın pls..![]()
gece'nin bu saati jeton geç düşüyo kusura bakma.. eet anladım cvp k.ı√z.m çünküm.. k kare ve ı kare dışarıya k.ı die cıkar ve haliyle sonuc k.ı√z.m bu olur..Milano demiş ki:ben iki saattir ne anlatıyorumHollyToBack demiş ki:k.k = k kare.. ama ben acıklamamda k.k'yı 2k olarak düşündüm .. halbuki.. k+k = 2k.. bu yüzden benim çözümlememde yanlış kabul ediyorum..
Ps : çözen olursa anlatsın pls..![]()
![]()
Majestic demiş ki:Tam açıklayacağım gibi anlatmışsın hacım cevap budur işte.^^TheShit^^ demiş ki:arkadaşlar zıkkım da 2 tane ı ve 2tane k var sonuçta nolur ? √2ı.2k.z.m olur.
oda √4.ı.k.z.m
4dışarı 2diye geçer
2√ıkzm oluyor![]()
ikitane ı var diyorsunda^^TheShit^^ demiş ki:arkadaşlar zıkkım da 2 tane ı ve 2tane k var sonuçta nolur ? √2ı.2k.z.m olur.
oda √4.ı.k.z.m
4dışarı 2diye geçer
2√ıkzm oluyor
olay bundan ibaretironEyE demiş ki:- Resim Silinmiş.
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp^^TheShit^^ demiş ki:doğru haklısın
2k olmuyor karesi oluyor
√z.ı².k².m olucak
oda
k.ı√zm oluyor
Ps:matematiğim iyidi ama taktın bana helal![]()
Bugün dersanede beynimi yıkadılarr :) ondan sonra trenden düştüm çok macera olduCrown demiş ki:Bilmemek değil öğrenmemek ayıp^^TheShit^^ demiş ki:doğru haklısın
2k olmuyor karesi oluyor
√z.ı².k².m olucak
oda
k.ı√zm oluyor
Ps:matematiğim iyidi ama taktın bana helal![]()
![]()
Milano![]()
Onda da mat1 mat2 varironEyE demiş ki:Ben TM yim.![]()