StarkDrache
Bilgiliyim
Korkma Ben TArihimi en az senin kadar iyi biliyorum Rolling EyesRonin demiş ki:Ne alakası var... İğne bile vermem ben Yunanistana...renklibere demiş ki:abi nası bir zihniyettir yap lütfen gözünü seveyim kimbilir kaç hektar orman kül oldu dünyanın durumu hiç iç acıcı deil zaten bide bunlar olunca daha beter duruma geliyor umarım en kısa zamanda kontrol altına alıp söndürürlerAnT_NuKeR demiş ki:Alllah daha kötüsünü göstersin onlara inş hepsi yanar kül olur![]()
Onları eskıden izmirdenmı ne cıkarken şehri yakıp gitmısler bu az bile kahvekeyfi
Deselerki sadece oksijen Yunanistanda var hiç biyerde yok gidersem adam değilim...
@StarkDrache
Senin tarihinden haberin yok sanırım.. Git tarihi incele neler olmuş neler bitmiş bir göz at.
@AnT_Nuker
Kardeşimsin herzaman...
Dikkat Et Sen Ve SEnin gibi davranan herşeyin bir sonu oldu ! ( Aşırı Milliyetçilik )
Örnek VErim ; Adolf Hitler Aşırı Alman Milliyetçisiydi Ne oldu ? Cool
Ayrıca Yunanlılar , Anzaklar vs vs. bunlar sömürge devletler ( Birilerine Mecbur Onların Desteğiyle Yaşayan Devletler ) olduğu için bizimle savaştılar bir çoğunun kiminle savaştığının haberi bile yoktu vs vs. ..
Sana sadece şunu söyleyem ; Aşırı Milliyetçiler Her Zaman Kaybeder !