StarkDrache demiş ki:
Tamam ama neden Yunanlara Düşmansınızkine ?
Sonuçta Yunan Halkının Kültürüyle Bizim Kültürümüz Arasında Pek Bir fark göremiyorum !
Yüzyıllarca Onlarla aynı devleti paylaştık !
Bizi Birbirizimize düşman yapan 3-5 tane kişi yüzünden onlardan nefret etmeye gerek yok !
Ayrıca o ormanlar sadece onların değil o ormanlar dünyanın ormanları bizde bu dünyada yaşıyoruz zaten bu aralar dünyada doğal denge bozuldu birde ormanlar yok olursa ....... Surprised
yürü be dostum döktürmüşsün şaka biyane adam haklı

renklibere demiş ki:
AnT_NuKeR demiş ki:
Alllah daha kötüsünü göstersin onlara inş hepsi yanar kül olur :lolmuch:
Onları eskıden izmirdenmı ne cıkarken şehri yakıp gitmısler bu az bile kahvekeyfi
abi nası bir zihniyettir yap lütfen gözünü seveyim kimbilir kaç hektar orman kül oldu dünyanın durumu hiç iç acıcı deil zaten bide bunlar olunca daha beter duruma geliyor umarım en kısa zamanda kontrol altına alıp söndürürler
Ne alakası var... İğne bile vermem ben Yunanistana...

Deselerki sadece oksijen Yunanistanda var hiç biyerde yok gidersem adam değilim...

@StarkDrache

Senin tarihinden haberin yok sanırım.. Git tarihi incele neler olmuş neler bitmiş bir göz at.

@AnT_Nuker

Kardeşimsin herzaman...

Ronin demiş ki:
renklibere demiş ki:
AnT_NuKeR demiş ki:
Alllah daha kötüsünü göstersin onlara inş hepsi yanar kül olur :lolmuch:
Onları eskıden izmirdenmı ne cıkarken şehri yakıp gitmısler bu az bile kahvekeyfi
abi nası bir zihniyettir yap lütfen gözünü seveyim kimbilir kaç hektar orman kül oldu dünyanın durumu hiç iç acıcı deil zaten bide bunlar olunca daha beter duruma geliyor umarım en kısa zamanda kontrol altına alıp söndürürler
Ne alakası var... İğne bile vermem ben Yunanistana...

Deselerki sadece oksijen Yunanistanda var hiç biyerde yok gidersem adam değilim...

@StarkDrache

Senin tarihinden haberin yok sanırım.. Git tarihi incele neler olmuş neler bitmiş bir göz at.

@AnT_Nuker

Kardeşimsin herzaman...
ronin seninde böle düşünmen çok üzdü beni bu sitede takip ettiğim bikaç kişiden birisin ama gerçektem hayal kırıklığına uğradım eyvallah....

Yunanistanı sevmiyorum sevmeyeceğimde.
Ormanlar yanıyor ona üzülüyorum tabiiki. Oksijen kaynakları tükeniyor o ayrı.
Fakat Yunanistana üzülmüyorum. Geçmişi belkide çok incelediğim için olabilir. Çok köttü şeyler yapılmış bizlere onlar tarafından..

Sanada eywallah kahvekeyfi detective .

Ronin demiş ki:
Yunanistanı sevmiyorum sevmeyeceğimde.
Ormanlar yanıyor ona üzülüyorum tabiiki. Oksijen kaynakları tükeniyor o ayrı.
Fakat Yunanistana üzülmüyorum. Geçmişi belkide çok incelediğim için olabilir. Çok köttü şeyler yapılmış bizlere onlar tarafından..

Sanada eywallah kahvekeyfi detective .
yunanistanı bende sevmiyorum merak etme yaptıklarına sözüm yok ama olen onlar insan mı yaptı yapıllanları bize neyse konu uzuyıp gidecek ormanlar yanmasın

Yanan insanlar yapmadıysada onların dedeleri ataları yaptı....
Yunanistanın %99 TÜRK düşmanı.

Yunanistana gittim gezdim gördüm ordan biliyorum. Bir sigara almak istediğinizde bile kafanıza atıcak seviyede veriyorlar.

Bir cafeye oturduğunuzda insan değilmişsiniz gibi davranıyorlar...

Bunları bilmeden Yunanistanı savunmayın bana öğrenin bilin ondan sonra savunun.

Yoksa sizi Orhan Pamuk V.2 ilan edicem......

Ronin demiş ki:
Yanan insanlar yapmadıysada onların dedeleri ataları yaptı....
Yunanistanın %99 TÜRK düşmanı.

Yunanistana gittim gezdim gördüm ordan biliyorum. Bir sigara almak istediğinizde bile kafanıza atıcak seviyede veriyorlar.

Bir cafeye oturduğunuzda insan değilmişsiniz gibi davranıyorlar...

Bunları bilmeden Yunanistanı savunmayın bana öğrenin bilin ondan sonra savunun.

Yoksa sizi Orhan Pamuk V.2 ilan edicem......
sana karşı hiç bir zaman yunanistanı sovunmam bir tükle yunanı aynı keseye bile koymam önemli olan burda yanan ormanlar ve insan hayatı unutmaki 99 depreminde bu beğenmediğimiz yunan gelip enkaz altından türk çıkardı orhan pamuk olayına gelince onun te.. anladın meraklanma dostum yunan dostu filam deilim kal sağlıcakla

yunanitan hükemetinin, çıkan yangından türk ajanlarını sorumlu tuttuğunu biliyormusunuz...
biz ise onlara yangın sördürmeleri için helikopter yolluyoruz...

BOSPHORUS demiş ki:
yunanitan hükemetinin, çıkan yangından türk ajanlarını sorumlu tuttuğunu biliyormusunuz...
biz ise onlara yangın sördürmeleri için helikopter yolluyoruz...
Kendilerine yakışanı yapmışlar abicim işte..

HeaveN_GFB demiş ki:
Yunanistan yangınlarla baş edememesi sonucu Avrupa Birliği'nden yardım talep etti ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya ve Hollanda yardım talebini olumlu karşılayarak uçak ve itfaiye tahsis etti.
evet ama kızılayda gelenleri geri çevirmişler Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
Yaa Boşuna YarDIM Ediorlar Hepsi Yanıcak....
Şeytanlarıda bu :lolmuch:

Bunların Sevdiğim Tek Şeyleri Var Tarihleri Çok Süper Bir Ülke Ama İnsanları Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Yukarı Alt