Kayıt
14 Temmuz 2007
Mesajlar
697
Beğeniler
0
Şehir
ExL
-Haber bültenlerinde izledim. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'a sordular: "Su kesintisi bu sezon turizmi etkiler mi?" Esprileriyle ünlü Bakan, yanıtladı: "Kesinlikle etkilemez. Çünkü bizim içme suyu sıkıntımız var. Deniz suyu sıkıntımız yok!.."

-FOX'taki Thai Kickbox Şampiyonası'nda spiker Bilgehan Demir ve ring anonsçusu, Yunan sporcu Gwen Grift'i Türk boksör Mesut Açıkyol ile karıştırınca, seyirciler, ringe gelen Yunanlı Grift'e çılgın gibi tezahürat yapıp, bizim sporcumuzu yuhaladılar!

-FOX'ta canlı yayınlanan Thai Kickbox maçlarını anlatan spiker Bilgehan Demir, 46 yaşına aldırmadan ringde aslanlar gibi dövüşen Hollandalı sporcu Andre Manart için şöyle dedi: "Bakalım bizim sporcumuz Mutlu'nun diz darbelerine dayanabilecek mi bu yaşlı ihtiyar?"

-"O sivil savunma örgütleri benim hakkımı niye savunmuyorlar? Yatta denize girerken resmimi çekip, çarşaf çarşaf yayınlıyorlar. Benim de hakkımı korusun o sivil savunma örgütleri!.." Güzel ve Dahi'nin jüri üyesi Sema Çelebi "sivil toplum örgütü" demeye çalışıyor!

-Makina'da Öfkeli Kalabalık yine "don kontrolü" yapıyordu. Gürgen Öz, Oray Eğin'e sordu: "Senin donun nasıl?" Oray Eğin yanıtladı: "Nasıl olsun isterdin?" Gürgen, bombayı patlattı: "Ben hiç olmamasını tercih ederdim, öyle daha kolay olur!"

-Güldür Bakalım'da gaf bombardımanı vardı. Özgü Namal, büyük ödülü "100 YTL" olarak anons etti. Üçüncü yarışmacıyı sahneye davet ederken, "Sırada üçüncü yarışmamız var" dedi. Evrim Akın ise yarışma boyunca Özgü'ye "Özge" deyip durdu!..

-Başbakan Erdoğan, Fenerbahçeliler'in oylarıyla son seçimde tek başına iktidara geldi. Büyük oy patlamasının nedeni, Başbakan'ın Fenerbahçeli'liğini açık seçik beyan etmiş olmasıdır." (Ali Şen'in tv8'de yayınlanan Lige Doğru programındaki sözleri...)

(Yüksel Aytuğ'un günaydındaki köşesinden gaf kürsüsü ve ne demiş bölümlerinden alıntıdır
 
Yukarı Alt