Bunedir
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
morfeux demiş ki:onun yazdıklarınına tamamen katılıyorum gibisinden extraokk
6 veya 5 ten fazla olumsuz puan alan yorumlar sen show demeden gösterilmiyor...lastturk_ demiş ki:Video ile ilgili yapılan yoruma katılıyosan Olumlu
Göstermiyosan olumsuzu seçersin
Pek bi etkisi olmuyo ama![]()
Biliyorumda onunda pek etkisi yokTaZMaNiA_ demiş ki:6 veya 5 ten fazla olumsuz puan alan yorumlar sen show demeden gösterilmiyor...lastturk_ demiş ki:Video ile ilgili yapılan yoruma katılıyosan Olumlu
![]()
youtube başlı başına etkisiz bir site zaten diyip seni kırmıyorum...lastturk_ demiş ki:Biliyorumda onunda pek etkisi yokTaZMaNiA_ demiş ki:6 veya 5 ten fazla olumsuz puan alan yorumlar sen show demeden gösterilmiyor...lastturk_ demiş ki:Video ile ilgili yapılan yoruma katılıyosan Olumlu
![]()
![]()
Saol canım mucXTaZMaNiA_ demiş ki:youtube başlı başına etkisiz bir site zaten diyip seni kırmıyorum...lastturk_ demiş ki:Biliyorumda onunda pek etkisi yokTaZMaNiA_ demiş ki:6 veya 5 ten fazla olumsuz puan alan yorumlar sen show demeden gösterilmiyor...![]()
![]()
![]()
bazıları post kasmak icin hortlatıyo konularıjesuswan demiş ki:Topic tam 5 aylik bir topic... Neutral
evet şimdi baktım aslında bunu bilmemesine şaşırmıştım zaten ama bi açıklama yapalım dedim meğer 5 ay önceymişjesuswan demiş ki:Topic tam 5 aylik bir topic... Neutral
Cevabı 3 şubatta gelmiş Jesusum Razzjesuswan demiş ki:Topic tam 5 aylik bir topic... Neutral
tatmin edici bir yanıt gelmediği için arkadaşlar takviye yazpmışlardır....jesuswan demiş ki:Topic tam 5 aylik bir topic... Neutral