Razz Razz Razz Razz
Bi gün charın aynı duruma düşer Mad MadOsKi demiş ki:Nasıl olucağnı anlatayım sanırım sende g.sorusu war e mail lasım hacklicen neyse ben genede söliyem
Silkroad ın resmi sitesindeki forumunda eğer o ID ile giriş yapıp bir mesaj yazarsa orda onun ID sinin e-mail adresi görünüyo
diye biliyorum en son öyleydi değiştiyse bilemem
Sen onu kandırıp bi şekilde o foruma mesaj attırmasını sağlıcaksın kendin fikir üret
mesela şöle bşi o forumda 100 mesajın olursa 100 silk hediye ediyolarmış gbisinden bşi dersin adam gider msj atar sende bakarsın hmn alırsın mail adresini yada kendin çözüm bul adama bi şekilde msj attır Cool
Arkadaşım sen akşam ne içtinsw1ss demiş ki:Bi gün charın aynı duruma düşer Mad MadOsKi demiş ki:Nasıl olucağnı anlatayım sanırım sende g.sorusu war e mail lasım hacklicen neyse ben genede söliyem
Silkroad ın resmi sitesindeki forumunda eğer o ID ile giriş yapıp bir mesaj yazarsa orda onun ID sinin e-mail adresi görünüyo
Sen onu kandırıp bi şekilde o foruma mesaj attırmasını sağlıcaksın kendin fikir üret
mesela şöle bşi o forumda 100 mesajın olursa 100 silk hediye ediyolarmış gbisinden bşi dersin adam gider msj atar sende bakarsın hmn alırsın mail adresini yada kendin çözüm bul adama bi şekilde msj attır Cool
Tmm canım ilk anda aklıma o geldiSinSiGirl demiş ki:benim kimseyi hacklicegim falan yok bi arkdasım istedi oda sohbet edicek bi kız arkım aralarını yapmak için arıyodum msn sini
Hoş olmayan bi paylaşım olmuşş Evil or Very Mad kahvekeyfiOsKi demiş ki:Nasıl olucağnı anlatayım sanırım sende g.sorusu war e mail lasım hacklicen neyse ben genede söliyem
Soruya cvp vermene birşey demiyorum. Sadece hack için kullanılabilcek bilgiler vermişsin. Vede o bilgileri hack için kullnabileceğini tahmin etmene rağmen vermişsin...OsKi demiş ki:Hay allahım ben konu açıp adamın e-mailini böle böle bulursunuzmu dedimde paylaşım diyosun adam bi soru sormuş bende cwp werdim tek yöntemde o neyse editleriz gerekirse
cNeyT demiş ki:Soruya cvp vermene birşey demiyorum. Sadece hack için kullanılabilcek bilgiler vermişsin. Vede o bilgileri hack için kullnabileceğini tahmin etmene rağmen vermişsin...OsKi demiş ki:Hay allahım ben konu açıp adamın e-mailini böle böle bulursunuzmu dedimde paylaşım diyosun adam bi soru sormuş bende cwp werdim tek yöntemde o neyse editleriz gerekirse
Ok neyse Okan abi ben genede editledim mesajımı laf duymak istemiyorum milletten Wink .extraloob demiş ki:oski haklısın uzatılacak bir konu yok soruya cevap np
Ps: şu kızgın ifadeleri kullanmayın yoksa kaldırırım bak
İstersen tekrar yazarım ama olayı kaba etinden anlıyanlar war onlara birşey söylersen yazabilirim WinkSinSiGirl demiş ki:sen editledin yırtın ben ne dicem kıza onu düşünüyom
kıza benim msni verelim gelsin ben yol göstereyeyim veya sitemize üye olsun pm ile halledelimSinSiGirl demiş ki:sen editledin yırtın ben ne dicem kıza onu düşünüyom
Ahuahuah koptum burdaextraloob demiş ki:kıza benim msni verelim gelsin ben yol göstereyeyim veya sitemize üye olsun pm ile halledelimSinSiGirl demiş ki:sen editledin yırtın ben ne dicem kıza onu düşünüyom
Sen bu işi biliyosun be hacıStarkDrache demiş ki:Çok Ufak Konularda Bile Tartışıyorsnz Mad
Ben Oskide Cnyt'de Haklı ;
Oski Sadece Yardım Etmek İstedi
Cnyt ise Bu Bilgiyi Kötü İnsanların Ögrenebileceği uyarısnda bulunmuş ama yeter
Herkes Cevabını Aldı Sanırım !
Birisi KİLİT'lesin Exclamation