Burada yazdığım üç kelime ile zekamı nasıl ölçebildin?Rebellen demiş ki:Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Burda demek istediğimi anlamayıp bu kadar aptalca mesaj atarak zekanı göstermiş oldun tebrik ediyorumNoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çünkü sen einstein'sın.Rebellen demiş ki:Ben bile 2. kez girsemiydim diye düşündüm baya bu parayı verene kadar ünime en az 25 hatta büyük ihtimal %50 alırdım burs. Geriye dönüş zor o yüzden.![]()
![]()
Ben bile derken üni 3. sınıfta okumama rağmen geçen seneye kadar hala yeniden girmeyi düşünüyordum Selim ise daha üniye başlamamış cümlenin sonunda da geri dönüş zor demişim azıcık beyinini kullanmayı dene ordan sallamadan önce![]()
![]()
Rebellen demiş ki:@NoMoreLove
3) Ayrıca tarım köy işleri okumuyorum ben elektronik oku 3. sınıf ol Türkiyenin en büyük 3 ünisinden birinde sonra gel beni tartacak seviyeye.
NoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:@NoMoreLove
3) Ayrıca tarım köy işleri okumuyorum ben elektronik oku 3. sınıf ol Türkiyenin en büyük 3 ünisinden birinde sonra gel beni tartacak seviyeye.![]()
asdfasdfasdf diyip geçerim işte bunaMr. Mojo Risin' demiş ki:NML'nin okulu ve bölümü senden daha iyi RebelAma ifşa etmiyim tabi
Adam sabancıya en iyi 3 üniversiteden biri dedi ya.. D:Rebellen demiş ki:Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
asdfasdfasdf diyip geçerim işte bunaMr. Mojo Risin' demiş ki:NML'nin okulu ve bölümü senden daha iyi RebelAma ifşa etmiyim tabi
![]()
Şu daha iyi olurdu.sarkolata demiş ki:
Hocam hedef ne bilmiyorum ama genede çok kötü gelmemiş sevindim adına.Benimde beklediğimden kötü geldi 10k altına çekmeye uğraşayacağım lysde bakalım ne olur ne biter bilmiyorum,umarım gönlüne göre bir yere girebilirsin.Mopneet demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şu daha iyi olurdu.sarkolata demiş ki:![]()
31k btw.
Helal helal. ^^ Devam et aynı tempoyla, meyveni alırsın.Mopneet demiş ki:@Extrowe
Hedef şu anda İTÜ İşletme Mühendisliği (Türkçe). Daha iyisi hoş olurdu tabii ama buna da şükür. 3 ay daha kasıp olduğu kadar olmadığı kader diyeceğiz artık.
Sınav geçmiş yıllardan çok farklıymış insanlardan duyduğum kadarıyla. Bu puanı geçen sene yapsak 55-60 bininci oluyormuşuz mesela...
Tebrik ederim seni de, umarım istediğin yeri kazanırsın.
@Mr. Mojo Risin'
Şimdi gördüm mesajını bro, 31k olduk, sıra önümüzdeki maçlarda. :)
Eyvallah bro.NoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Helal helal. ^^ Devam et aynı tempoyla, meyveni alırsın.Mopneet demiş ki:@Extrowe
Hedef şu anda İTÜ İşletme Mühendisliği (Türkçe). Daha iyisi hoş olurdu tabii ama buna da şükür. 3 ay daha kasıp olduğu kadar olmadığı kader diyeceğiz artık.
Sınav geçmiş yıllardan çok farklıymış insanlardan duyduğum kadarıyla. Bu puanı geçen sene yapsak 55-60 bininci oluyormuşuz mesela...
@Mr. Mojo Risin'
Mopneet demiş ki:@Extrowe
@Mr. Mojo Risin'
NoMoreLove demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adam sabancıya en iyi 3 üniversiteden biri dedi ya.. D:Rebellen demiş ki:Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
Utanmasa Türkiye'nin en iyi üniversitesi diyecek.![]()