Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesajlar
2.027
Beğeniler
0
Şehir
Mimarlık


Uzun zamandır yeni başrol oyuncusu arayan 'Spartacus' dizisi yapımcıları 'The Pacific'in yıldızlarından Liam McIntyre'ı seçti.

LOS ANGELES - 'Spartacus: Blood and Sand'i çeken Amerikan Starz kanalı geçtiğimiz Eylül ayından beri nükseden lenfoma kanseri nedeniyle ilk sezonun sonunda diziden ayrılma kararı veren Andy Whitfield'ın yerine geçecek bir oyuncu arıyordu.
En son 3 aday arasında kalan yapımcılar geçtiğimiz gün Liam McIntyre'ın favori olduğuna dair dedikoduları doğrulayan bir açıklama yaptı ve "Andy'nin yerini doldurmak imkansız ancak Liam'ın bu rolün altından kalkabilecek en yetenekli oyuncu olduğunu düşünüyoruz." diyerek yeni Spartacus'ün kim olduğunu resmi olarak duyurdu.
Zorlu bir oyuncu süreci yaşandığını anlatan Starz yöneticileri, oldukça ince bir fiziğe sahip olan McIntyre'ın rolü alabilmek için 2 ay boyunca vücut geliştirme çalıştığını söylediler.
Dizinin yeni başlayacak olan McIntyre'lı 2. sezonunun çekimlerine bahar aylarında başlanacak ama bu arada da 'Spartacus: Blood and Sand'in öncesini anlatan 'Spartacus: Gods of the Arena' adlı 6 bölümlük mini dizi bu Cuma akşamı ABD'de yayınlanmaya başlayacak.​
 
Yukarı Alt