- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
şaka gibisin IdeaLoL__? demiş ki:Bence hiç güzel olmamış Jigsaw ın bi ara yapıştı o çok güzeldi
şaka gibisin IdeaLoL__? demiş ki:Bence hiç güzel olmamış Jigsaw ın bi ara yapıştı o çok güzeldi
yaw o kadarda değil tabi yine güzel eskisine bin çeker ama jigsaw yapmıştı sanırım birisi yapmıştı o daha hoşdu bence Confusedextraloob demiş ki:şaka gibisin IdeaLoL__? demiş ki:Bence hiç güzel olmamış Jigsaw ın bi ara yapıştı o çok güzeldi
sen daha neyin değiştiğinden bile haberin olmadığı için bişey demiyorumLoL__? demiş ki:Bence hiç güzel olmamış Jigsaw ın bi ara yapıştı o çok güzeldi
Ben sadece fikrimi sölüyorum bunda bi manyaklık varsa yorum yapan herkezin manyak olması lazım ne dedimki şimdi ben..XEM demiş ki:sen daha neyin değiştiğinden bile haberin olmadığı için bişey demiyorumLoL__? demiş ki:Bence hiç güzel olmamış Jigsaw ın bi ara yapıştı o çok güzeldi
bu olayda jigsaw ın MANYAK olayı gibi heralde ???
ne ücretsiz ilk msj ın hayırlı olsun bu arada Razzdraconfight demiş ki:yaw bu uctetsız demı ona gore ha :?!!!
GS imzanı okumaktan site anasayfaya bakamadım Evil or Very Mad Evil or Very Madmorfeux demiş ki:hayırlı ugurlu olsun extrabeer![]()