selamlar efendim ben daha yeni kayıt oldum sitenize fakat bir ricam olacak ben mysro oynamak istiyorum fakat aldığım üyeliklerde id ve pw hatası veriyor oyundayken.Eğer siz bana bir account alıp pm'den iletirseniz çok sevinirim iyi günler =)

Wax Whine demiş ki:
Yeni server buldum, yeni server açtım gibi zırvalıkları denemeden buraya koymayın. Kaç oluyor yeni private server buldum!! diye konu açılıyor. Sonuç::Foss. Çoğu kişinin interneti kotalı. İndiriyorlar 550 mb dosyayı. Sonra bir bakmış oyun fake. Boşu boşuna milletin kotasını yemeyin.

*Ya da yeni server buldum diye paylaşıp da link verecekseniz oyunun çalışıp çalışmadığını kendiniz denedikten sonra(!) buraya koyun. Örnek olarak Sjsro Csro.

Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır.
Csro da örnek

çok doğru bi paylaşım dikkat çekmek için insanları kandırmayın bnm internetim kotalıydı 4gb kotam vardı bi oyunu çok istiyodum ddm netten indirim bişe olmas oyun 2.59gbydi indirdim ama oyunun kurulum dosyası yok sadece oyun dosyaları kandırmak amaçlı gibi oyunu veren sitedeki yorumlara bi baktım küfürler havada uçuşuyo... summer2:
umarım derdimi anlatmışımdır.

Yukarı Alt