Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Yeni server buldum, yeni server açtım gibi zırvalıkları denemeden buraya koymayın. Kaç oluyor yeni private server buldum!! diye konu açılıyor. Sonuç::Foss. Çoğu kişinin interneti kotalı. İndiriyorlar 550 mb dosyayı. Sonra bir bakmış oyun fake. Boşu boşuna milletin kotasını yemeyin.

*Ya da yeni server buldum diye paylaşıp da link verecekseniz oyunun çalışıp çalışmadığını kendiniz denedikten sonra(!) buraya koyun. Örnek olarak Sjsro.

Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır.

Arkadaşlar bu tür oyunları oynamayın ben ecsro indirdim içinde bir çok virüs ve keyloger var bunun yüzünde isroda 88 lwl çarım çalındı.:(:(:(:(:(

s.a kardeş viewtopic.php?f=245&t=68743 buradan ecsroyu indirdim.Sonra isroya girdim.Ecsro benim için sadece eğlenmekti amacım.İsroda 88 lwl blader çarım war we bi gün bi arkadaşa msn den isroda şifremi werdim.Sonra ortak olduk we gizli soruyuda msnden verdim 5 dakika sonra çarımın pw we msnsi deişmiş yani hacklenmiş.Nolur şu konuyu açanla bi konuşun çarıma 2 milyar yatırmıştım ben.Online Oyun Bilgi Paylaşım Platformu Lütfen yardım edin teşekkür ederim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
we bi gün bi arkadaşa msn den isroda şifremi werdim.Sonra ortak olduk we gizli soruyuda msnden verdim 5 dakika sonra çarımın pw we msnsi deişmiş yani hacklenmiş.

neden hacklendiğin yeterince açık sanırım 8O

Sen git o arkadaş olacak elemana benden selam söyle sonrada al eline sopa v.s. ne varsa.. olmadı levye... de ver ulan charımı geri...

Wax Whine demiş ki:
Yeni server buldum, yeni server açtım gibi zırvalıkları denemeden buraya koymayın. Kaç oluyor yeni private server buldum!! diye konu açılıyor. Sonuç::Foss. Çoğu kişinin interneti kotalı. İndiriyorlar 550 mb dosyayı. Sonra bir bakmış oyun fake. Boşu boşuna milletin kotasını yemeyin.

*Ya da yeni server buldum diye paylaşıp da link verecekseniz oyunun çalışıp çalışmadığını kendiniz denedikten sonra(!) buraya koyun. Örnek olarak Sjsro.

Umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır.

katılmıyorum sana örnek bir kere yanlış o server için kaç $ arcıyorlar site açıyorlar popiler private server yerini almış bulunmakta ilk üç te 1.ecsro2.sjsro3.mysro[veya sunword]

kardeşim sende biraz gerilik varmı acaba :S:S bnm en yakın arkadaşım 20 tl lik item içn bnm çarı soydu sen 2bin diyorsun =) biras mantıklı düşün derim bence o konuyu acanla bnce bi ilgisi olmaya bilirr ... .. ... . 8O 8O 8O :dance:

Yukarı Alt