Sağol böcüğümRookie demiş ki:Hayırlısı be gülüm
Alanya'lıyım Alaiye eski adı hanzade de kendi bulduğum birşey olumsuzmu sizceXenas demiş ki:
Amin tek dileğim o kardeşim.frityus demiş ki:Hayırlara vesile olsun başarı bulursun umarım
ahahaha teşekkürler.Nink bile dünya'da tekdir benim, alışagelmiş şeyleri sevmemXenas demiş ki:Yok değişik duruyor hoş olmuş ^^ diğerleri gibi siradan değil yani ahmet mehmet inş. gibi![]()
Bayramdan sonra faaliyete geçecek inşallah Ufack'ımUfck demiş ki:dükkkannnn nerde dükkan benim gibi birini açılışa davet etmiyorsun![]()
Hayırlı Olsun abi :)![]()
bir araya gelince beni aramayin ama, yok sevdigim kiza teklif etmisin falanNiNCaSu demiş ki:Bayramdan sonra faaliyete geçecek inşallah Ufack'ımUfck demiş ki:dükkkannnn nerde dükkan benim gibi birini açılışa davet etmiyorsun![]()
Daha açılış yapmadım tospatabela, kart,afiş vs. yapılıyor Alanya'ya gelince çağrı at ben seni ararım
![]()
Ne alaka laLemonade demiş ki:bir araya gelince beni aramayin ama, yok sevdigim kiza teklif etmisin falanNiNCaSu demiş ki:Bayramdan sonra faaliyete geçecek inşallah Ufack'ımUfck demiş ki:dükkkannnn nerde dükkan benim gibi birini açılışa davet etmiyorsun![]()
Daha açılış yapmadım tospatabela, kart,afiş vs. yapılıyor Alanya'ya gelince çağrı at ben seni ararım
![]()
![]()
![]()
O an aklından neler geçti allah bilirLemonade demiş ki:bir araya gelince beni aramayin ama, yok sevdigim kiza teklif etmisin falanNiNCaSu demiş ki:Bayramdan sonra faaliyete geçecek inşallah Ufack'ımUfck demiş ki:dükkkannnn nerde dükkan benim gibi birini açılışa davet etmiyorsun![]()
![]()
![]()
![]()