![]() |
En azından bu kadra daha adil gibime geldiBaris Chn demiş ki:İlk once satildigina bende uzulmusdum fakat gercekden yeni kadro çok kaliteli insanlardan olusmakda tesekkurler
Darbe oldu iyi olduBaris Chn demiş ki:İlk once satildigina bende uzulmusdum fakat gercekden yeni kadro çok kaliteli insanlardan olusmakda tesekkurler
OpticalHead demiş ki:En azından bu kadro daha adil gibime geldiBaris Chn demiş ki:İlk once satildigina bende uzulmusdum fakat gercekden yeni kadro çok kaliteli insanlardan olusmakda tesekkurler![]()
Önüne geleni mod yapmıyorlardı zaten.Ama sen deneme mod ve mod arasındaki farkı anlayamıyorsan yapacak bir şey yok.Baris Chn demiş ki:Hem daha adil hemde onune geleni mod. Yapmicaklar ..
Uprising demiş ki:Önüne geleni mod yapmıyorlardı zaten.Ama sen deneme mod ve mod arasındaki farkı anlayamıyorsan yapacak bir şey yok.Baris Chn demiş ki:Hem daha adil hemde onune geleni mod. Yapmicaklar ..
Siz okandansınızUprising demiş ki:Önüne geleni mod yapmıyorlardı zaten.Ama sen deneme mod ve mod arasındaki farkı anlayamıyorsan yapacak bir şey yok.Baris Chn demiş ki:Hem daha adil hemde onune geleni mod. Yapmicaklar ..
Puff seninle tartışmaya bile değmezsin, iki gün öncesine kadar okan abiyi savunuyordun şimdi dediklerine bak.Baris Chn demiş ki:Siz okandansınız gayetdende anliyorum lolUprising demiş ki:Önüne geleni mod yapmıyorlardı zaten.Ama sen deneme mod ve mod arasındaki farkı anlayamıyorsan yapacak bir şey yok.Baris Chn demiş ki:Hem daha adil hemde onune geleni mod. Yapmicaklar ..
Uprising demiş ki:Önüne geleni mod yapmıyorlardı zaten.Ama sen deneme mod ve mod arasındaki farkı anlayamıyorsan yapacak bir şey yok.Baris Chn demiş ki:Hem daha adil hemde onune geleni mod. Yapmicaklar ..
SONBAHAR demiş ki:herseyin hayırlısı demek tek düşer bize +okan abi gitti diye onu kötülemekte doğru olmaz biraz yeni adminimizi tanısak daha iyi olur bence sro oynuyodur elbet hangi serverde nicki ne bilmek gerek![]()