Benm PC de bu resimler görünmüo kutunun içinde çarpı işaret var altındada resim yasıo 

X-Hacker demiş ki:Beyler Bu Bir Müslüman Kıyafetidır ve hilal vardır yorumlarınızı kendınıze saklayın lütfen bence harika guıldce bundan takılıcaz biz karar verdık sizde bende bukadar kötülemeyın bir müslüman kıyafetını düşüncelerınızıı kendınıze saklayın!
Arap kıyafeti olabilir doğrudur...2easy4me demiş ki:X-Hacker demiş ki:Beyler Bu Bir Müslüman Kıyafetidır ve hilal vardır yorumlarınızı kendınıze saklayın lütfen bence harika guıldce bundan takılıcaz biz karar verdık sizde bende bukadar kötülemeyın bir müslüman kıyafetını düşüncelerınızıı kendınıze saklayın!
sanırım birilerinin arap ve müslüman kavramlarını birbirinden ayırması gerek.
ve o kişi ben olacagım.
bu kıyafet joymax in sitesinde de arabian outfit "arap kıyafeti" olarak geçiyor.
bu da bunun müslüman kıyafeti değil de arap kıyafeti oldugunu gösteriyor.
müslüman kıyafeti nedir yahu ?
ayrıca begenmeyen arkadaşların (ben dahil) görüşlerine saygı duyman konusunda senden ricada bulunuyorum.
umarım açıklayıcı olmuştur.
dediklerin doğru oradan yola çıkarak müslümanların işareti (sembolü) dedik.Spartan123 demiş ki:müslümanlığın bir işareti yoktur ayrı bir kıyafeti yoktur çünkü Allah hıristiyanların haçı kutsal saydıkları için müslümanlıgı getirmiştir ve herşeyi yasaklamıştır Kuranda yazar. Hilalde müslüman devletlerin kullandıgı bir sembol oldugundan yaygınlaşmıştır.
Nasıl yeni biraz açıklayabilirmisin merak ettimde bu arada ben kesin alacammohb demiş ki:bu avatar dressle birlikte yeni exchange sisteminn de gelmesi beklenior![]()
ben aldım birtane sana şunu söleyeyim...Carmenta demiş ki:Fikrim vazgeçti kıyafetler cidden çok kötü. Oyuna baktım da hiçbir özelliği yok, uzaktan anlamazsın bile normal kıyafet gibiler çok soluk, çok basit.. :/
Oyuna ne geldiğini biliyorum zaten ilk gelen 3 parçalı dress falan diye sormadım nicin böyle bir acıklama yaptın ki? :? Herkesin zevki farklıdır, oyunda cok basit duruyor ben beğenmedim.LegendTurks demiş ki:ben aldım birtane sana şunu söleyeyim...Carmenta demiş ki:Fikrim vazgeçti kıyafetler cidden çok kötü. Oyuna baktım da hiçbir özelliği yok, uzaktan anlamazsın bile normal kıyafet gibiler çok soluk, çok basit.. :/
oyuna gelen en güzel dresslerden biri demeyecem EN GÜZEL DRESS !
[Ayrıca oyuna 2. olarak gelen 3 parçalı dress]