Nası bısı bu :?mohb demiş ki:bu avatar dressle birlikte yeni exchange sisteminn de gelmesi beklenior![]()
Gaia acılırsa orda alırız ıns..Hos bısı
Nası bısı bu :?mohb demiş ki:bu avatar dressle birlikte yeni exchange sisteminn de gelmesi beklenior![]()
Hat 30 silkLegendTurks demiş ki:Birşey soracam 3 parça dediniz yine aynı fiyatmı 130 silkmi ?
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşMr_DangeR demiş ki:İnşallah Bunlarla Birlikte Gaia'da Gelir.
Wizard's Dress (ismi bu olmayabilir) RulezZRespect demiş ki:Şeytan kanadının üstüne Dress tanımam.
out of stock olcağı kesin mısırlılar tarafından2easy4me demiş ki:rezaleeeeeeeeeeeeeeeeet...
artık mısırlı arkadaşlar sayesinde bu igrenç avatar çıktıgı gün "out of stock" olur söyleyeyim ben size..
hea başka almak isteyenler olabilir mi ?
-tabi ki olabilir saygı duyarız.
ama yüzde 80'ini mısırlıların oluşturacagına kesin gözüyle bakıyorum.
adam gibi kıyafetler gelmesi dilegiyle...
Bence az kişi almazX-Hacker demiş ki:ben sadece o hancer için alıcam kıyafeti bence mükemmel az kişi alır ve oyunun nadir dress lerınden oluır![]()
Müslümanların işareti hilal şeklinde hançer diyince niye kimse almayacak dedin ?Mr_DangeR demiş ki:İşte Bu Yüzden Kimse Almayacak.LegendTurks demiş ki:ilk gördüğümde bende tanımlayamadım ayrıntıda durmadım sen bu mesajı yazınca dikkat ettim..Titus Pullo demiş ki:ADamın arkasında ki uzun beyaz şey ne yaf. O pek hoşuma gitmedi. Mantıklı bir açıklaması olursa alabilirim bu kıyafetlerden (:
Müslümanların İşareti Hilal Şeklinde Hançer...