![]() |
Autumn demiş ki:New Star Soccer çok sardı bu aralar oynuyorum![]()
Ben şu ana kadar yatırmadan oynuyorum 1.30 kd var silah alan alıyor ama ezik olunca etki etmiyor silah alan adama :)arveleson demiş ki:Silah veya herhangi birşey satın almadan diğerleri ile aynı seviyede oynanıyormu yani para yatırmak şartmı silah falan almak içinDuygusuzz demiş ki:ben uzun zamandır oynuyorum banlanmadım hile kullananlar banlanıyor sadece ayrıca şu an ortam yok ama 4 kişi falan olursak clan kurup maçlara katılırız
Hadi başlayalım diyen 2-3 kişi olsa anında indiririmCherryBrandy demiş ki:Cabal'ı denedin mi ? Bi dene istersen onuda soluğunu keserse devam edersin =)
Sen lol gelsene çok güzel bişiMirage demiş ki:Hadi başlayalım diyen 2-3 kişi olsa anında indiririmCherryBrandy demiş ki:Cabal'ı denedin mi ? Bi dene istersen onuda soluğunu keserse devam edersin =)![]()
Ahmette bende beceremiyorduk fakat 2-3 oyundan sonra anlıyorsun abi gel vallahi bak ortam var kızlar akıyoz yaniiiiiiMirage demiş ki:Ya oynadım ben onu fazla beceremiyorum![]()
Kız varsa geliyorum bak?Autumn demiş ki:Ahmette bende beceremiyorduk fakat 2-3 oyundan sonra anlıyorsun abi gel vallahi bak ortam var kızlar akıyoz yaniiiiiiMirage demiş ki:Ya oynadım ben onu fazla beceremiyorum![]()
Blacklight Retribution grafik olarak şu ana akadar gördüğüm FPS oyunu ve oyun gerçekten herkesin oynıyacagı bir oyun değil çok yapılandırma var ve iyi oyuncu olmanın yanında iyi bir mantalitede lazım. Tavsiye ederimSubDue demiş ki:Combat Arms EU Tek geçerim üstad