Icerige atla
Extraloob

Yeni bir baslangıc lutfen char yapılandırmadan anlayanlar

· 18 Yanıt · 2.3K görüntüleme
T
Torquel OP ⭐ 19y
Benim spartada bir charım vardi kastım kastım sikildm.Bi ark icin acmıstım orayı.Ama eski bi server oldugu icin herkes bana koyuyo.Ben bole yeni gelen serverda cokkk baba bir char acmak istiyorum.lutfen goruslerinizi yazın.Bunun bircok yeni arkadasa faydası olcak die dusunuom.Nsl bir char acmalıyım???(simdiden soleyim sakin nuker onemeyin tıksınom brz onlardan)
18 Yanıt
D
Dampyre ⭐ 19y
Nuker önermeyin diyosan..
Warrior defans süper canı da çok..
S
sabri ⭐ 19y
full str bow derim yeni gelen patch ile vazgeçilmez sikilleri var glavierın tahtını elinde alıyor Wink
str bow aç gerçekten açtıktan sorna anlıcaksın süper extraokk
Tweety
Tweety ⭐ 19y

full str bow derim yeni gelen patch ile vazgeçilmez sikilleri var glavierın tahtını elinde alıyor Wink
str bow aç gerçekten açtıktan sorna anlıcaksın süper extraokk

katılyotum

int vermek istemiyorsan STR bowman ac 80-90 arası kral olacak :?!!!
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
FuLL STR Glavie Garment alternatifi FuLL STR Bow Garment 8)

Ps: dökümanları sitemizde mevcut glavie için benim dökümanı okuyabilirsin.
Tweety
Tweety ⭐ 19y

FuLL STR Glavie Garment alternatifi FuLL STR Bow Garment 8)

Ps: dökümanları sitemizde mevcut glavie için benim dökümanı okuyabilirsin.

Okan abicim birazdan Full STR Bowman rehberi gelecek Mr. Green :?!!!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
merci canım merci Cool
S
yeni gelen patclere göre sana önerebieceğim en iyi karakter full str bow garment fire kahvekeyfi
E
Excrea ⭐ 19y
Full Str Blade Fire tabikide pvp de bowmanlar hicbisey yapamiyolar yeni skiller hernekadar guzel olsada
Tweety
Tweety ⭐ 19y

Full Str Blade Fire tabikide pvp de bowmanlar hicbisey yapamiyolar yeni skiller hernekadar guzel olsada

eminmisin Mr. Green
S

eminmisin Mr. Green

bladerle pvp yapan stryse ya bitmez yada çok uzun sürer ama çok zor kasarsın yani blader tavsiyem değildir yanlız yatma ihtimali çok düşüktür tabiki yatırma ihtimalide yinede en iyisi bowman Mr. Green
T
Torquel OP ⭐ 19y
Ztn glavie yaparsam extranın rehberinden şaşmam.Bow içinde yaa str yada tweetynin rehberi o hybird olan ii olabilri sanırım
S

Ztn glavie yaparsam extranın rehberinden şaşmam.Bow içinde yaa str yada tweetynin rehberi o hybird olan ii olabilri sanırım

bow yeni skilleriyle yeterince iyi vuruyor yani pure str gayet süper Twisted Evil
T
Torquel OP ⭐ 19y
allah allah peki neki bu yeni skilleri?Bowun
S

allah allah peki neki bu yeni skilleri?Bowun

yeni gelen skiller içinde en iyileri
oyunda en iyi skillerden birisi olan strong bowun atma süreside çok kısaldı ayrıca yeni combo felanda geldi en üstte olan yani ilk kitabı 5de açılan skilin son kitabı zaten insanlığa aykırı yanlış hatırlamıyorsam 35 crit ekliyordu Mr. Green
N
ya ben de glave açtım pasificde ama okanın rehberi arıyo 1 saatir forumda biri topic versin ya
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

ya ben de glave açtım pasificde ama okanın rehberi arıyo 1 saatir forumda biri topic versin ya

buyur güzelim sitemizin anasayfasında link var zati Cool

http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=12393

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: