Benim spartada bir charım vardi kastım kastım sikildm.Bi ark icin acmıstım orayı.Ama eski bi server oldugu icin herkes bana koyuyo.Ben bole yeni gelen serverda cokkk baba bir char acmak istiyorum.lutfen goruslerinizi yazın.Bunun bircok yeni arkadasa faydası olcak die dusunuom.Nsl bir char acmalıyım???(simdiden soleyim sakin nuker onemeyin tıksınom brz onlardan)
Yeni bir baslangıc lutfen char yapılandırmadan anlayanlar
· 18 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Nuker önermeyin diyosan..
Warrior defans süper canı da çok..
Warrior defans süper canı da çok..
full str bow derim yeni gelen patch ile vazgeçilmez sikilleri var glavierın tahtını elinde alıyor Wink
str bow aç gerçekten açtıktan sorna anlıcaksın süper extraokk
full str bow derim yeni gelen patch ile vazgeçilmez sikilleri var glavierın tahtını elinde alıyor Wink
katılyotum
int vermek istemiyorsan STR bowman ac 80-90 arası kral olacak :?!!!
FuLL STR Glavie Garment alternatifi FuLL STR Bow Garment 8)
Ps: dökümanları sitemizde mevcut glavie için benim dökümanı okuyabilirsin.
FuLL STR Glavie Garment alternatifi FuLL STR Bow Garment 8)
Okan abicim birazdan Full STR Bowman rehberi gelecek Mr. Green :?!!!
merci canım merci Cool
S
StarkDrache
⭐ 19y
yeni gelen patclere göre sana önerebieceğim en iyi karakter full str bow garment fire kahvekeyfi
Full Str Blade Fire tabikide pvp de bowmanlar hicbisey yapamiyolar yeni skiller hernekadar guzel olsada
Full Str Blade Fire tabikide pvp de bowmanlar hicbisey yapamiyolar yeni skiller hernekadar guzel olsada
eminmisin Mr. Green
S
StarkDrache
⭐ 19y
eminmisin Mr. Green
bladerle pvp yapan stryse ya bitmez yada çok uzun sürer ama çok zor kasarsın yani blader tavsiyem değildir yanlız yatma ihtimali çok düşüktür tabiki yatırma ihtimalide yinede en iyisi bowman Mr. Green
Ztn glavie yaparsam extranın rehberinden şaşmam.Bow içinde yaa str yada tweetynin rehberi o hybird olan ii olabilri sanırım
S
StarkDrache
⭐ 19y
Ztn glavie yaparsam extranın rehberinden şaşmam.Bow içinde yaa str yada tweetynin rehberi o hybird olan ii olabilri sanırım
bow yeni skilleriyle yeterince iyi vuruyor yani pure str gayet süper Twisted Evil
allah allah peki neki bu yeni skilleri?Bowun
S
StarkDrache
⭐ 19y
allah allah peki neki bu yeni skilleri?Bowun
yeni gelen skiller içinde en iyileri
oyunda en iyi skillerden birisi olan strong bowun atma süreside çok kısaldı ayrıca yeni combo felanda geldi en üstte olan yani ilk kitabı 5de açılan skilin son kitabı zaten insanlığa aykırı yanlış hatırlamıyorsam 35 crit ekliyordu Mr. Green
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ya ben de glave açtım pasificde ama okanın rehberi arıyo 1 saatir forumda biri topic versin ya
ya ben de glave açtım pasificde ama okanın rehberi arıyo 1 saatir forumda biri topic versin ya
buyur güzelim sitemizin anasayfasında link var zati Cool
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=12393
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Yep yeni bir program isro botla çalışan cift char kasma Yeni Bir Sp Farm Char Açacaklar İçeri >>>>>> Yeni Bir Char Aldım Force Glavie Vuruşları Nasıl Olur Mercury'e de müthiş bir char geliyor!(Yeni Resimler) MMO__Doug satılmıştır yeni sahibi benimdir yilmaz mohkan ile hic bir alakasi yoktur artik char bizdir adam yalan atanlar kumdan kale oynasın