Dial-Up kullanırken bana her ay 200 - 300 YTL gelirdi Almanya'da ablam broadband ile neler neler indirirdi sınırsız kafayı üşütürdüm. Nolcak bu memleketin hali... Crying or Very sadPunsier demiş ki:ben aradim 24 mbit sinirsiz icin gelir gelmez basvurucam :)
ne demek ya nutkum tutuldu serefsizim :)
5 dakikada bir film indiricegiz
gerci artik ne indircegimi bilmez hale geldim :)
bri bana yardim etsin sirf internet bosa akmasin diye gerekli gereksiz seyleri indiriyorum sanirim bu turk milletinin en buuk ozelligi cesme bosa akmasin altina testimizi koyalim internet bosa akmasin bulduugmuzu indirip cekelim mantigi ile hareket ettigimden manyadim ben :) 24 mbit gelirse artik olup olmadik seylere sararim diye korkuyorum :)
Oharaa.. ShockedPunsier demiş ki:simdi iki adet cafe birde evde bilgisaar var
geceliyin evden iki cafeyide kontrol edebilecek remote control programi var :)
bu ay kullandigim internet miktarlari
bu sadece bir cafedeki :)
digerlerini hic h esap bile etmiyom
hacım bi çekil deirtme beni o ndir yahu 10k cd dvd vardır sende banko QuestionPunsier demiş ki:simdi iki adet cafe birde evde bilgisaar var
-Resim Silinmiş.
2 Gunde yaklaşık 28 GB ohanesJigsaw demiş ki:Oharaa.. ShockedPunsier demiş ki:simdi iki adet cafe birde evde bilgisaar var
750* 2 usbextraloob demiş ki:hacım bi çekil deirtme beni o ndir yahu 10k cd dvd vardır sende banko QuestionPunsier demiş ki:simdi iki adet cafe birde evde bilgisaar var
-Resim Silinmiş.
Ch0sen0ne demiş ki:bu adsl 2+ yi kullanabilmek icin sadece bu parcayi temin etmemiz yeterli onun disinda ethernet veya ne biliim baska herhangi bir parcanin deismesi falan gerekli mi biraz bilgilendirir misin?
tesekkurler