Yurdumun ne kadar yemeğe ve kalçaya düşkün olduğunu vurguluyan öznel bir atasözüdür.
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.488 Beğeniler 1.644 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 23 Nisan 2008 #1 Yurdumun ne kadar yemeğe ve kalçaya düşkün olduğunu vurguluyan öznel bir atasözüdür.
L Leet1 Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 8.792 Beğeniler 2 23 Nisan 2008 #2 Kalçanın yurdum İnsanı İçin Önemini Vurgulayan Bir söz.Sırf kalçası İçin Kızla çıkan Arkadaslarım Olmustur . Kızın tipi Hiç önemli degil
Kalçanın yurdum İnsanı İçin Önemini Vurgulayan Bir söz.Sırf kalçası İçin Kızla çıkan Arkadaslarım Olmustur . Kızın tipi Hiç önemli degil
Y Yukie   Kayıt 24 Aralık 2007 Mesajlar 1.566 Beğeniler 0 Şehir Boş diyarlarda, avare yürüyor olmalıyım 9 Haziran 2010 #3 Kendini beğenmiş (ve genellikle evde kalmış) kadınların uydurduğu saçma sapan söz. PS: Kalça kalsın, bana bidonla salça verin
Kendini beğenmiş (ve genellikle evde kalmış) kadınların uydurduğu saçma sapan söz. PS: Kalça kalsın, bana bidonla salça verin