Toxicated Kayıt 7 Haziran 2008 Mesajlar 9.731 Beğeniler 98 Şehir İstanbul Server Assos Takımı Besiktas 17 Mayıs 2010 #21 KissBerry demiş ki: akşam clana geleyim mi alım var mı? Daha fazla görüntüle... Benim oldugum clana 2LT+ rütbeliler veya KD 1,5+ olmak şartıyla alımlar oluyor. Sen bir WaxWhine pm at o aldırır sanırım seni clanına
KissBerry demiş ki: akşam clana geleyim mi alım var mı? Daha fazla görüntüle... Benim oldugum clana 2LT+ rütbeliler veya KD 1,5+ olmak şartıyla alımlar oluyor. Sen bir WaxWhine pm at o aldırır sanırım seni clanına
K KissBerry Kayıt 24 Ocak 2009 Mesajlar 1.134 Beğeniler 0 17 Mayıs 2010 #22 Toxicated demiş ki: KissBerry demiş ki: akşam clana geleyim mi alım var mı? Daha fazla görüntüle... Benim oldugum clana 2LT+ rütbeliler veya KD 1,5+ olmak şartıyla alımlar oluyor. Sen bir WaxWhine pm at o aldırır sanırım seni clanına Daha fazla görüntüle... kd 1.6 idi düştü ama yakındır 2lt olucam sro filan kasmıyorum combat kasmak için
Toxicated demiş ki: KissBerry demiş ki: akşam clana geleyim mi alım var mı? Daha fazla görüntüle... Benim oldugum clana 2LT+ rütbeliler veya KD 1,5+ olmak şartıyla alımlar oluyor. Sen bir WaxWhine pm at o aldırır sanırım seni clanına Daha fazla görüntüle... kd 1.6 idi düştü ama yakındır 2lt olucam sro filan kasmıyorum combat kasmak için
Toxicated Kayıt 7 Haziran 2008 Mesajlar 9.731 Beğeniler 98 Şehir İstanbul Server Assos Takımı Besiktas 17 Mayıs 2010 #23 KissBerry demiş ki: Toxicated demiş ki: KissBerry demiş ki: akşam clana geleyim mi alım var mı? Daha fazla görüntüle... Benim oldugum clana 2LT+ rütbeliler veya KD 1,5+ olmak şartıyla alımlar oluyor. Sen bir WaxWhine pm at o aldırır sanırım seni clanına Daha fazla görüntüle... kd 1.6 idi düştü ama yakındır 2lt olucam sro filan kasmıyorum combat kasmak için Daha fazla görüntüle... Nickin nedir ?
KissBerry demiş ki: Toxicated demiş ki: KissBerry demiş ki: akşam clana geleyim mi alım var mı? Daha fazla görüntüle... Benim oldugum clana 2LT+ rütbeliler veya KD 1,5+ olmak şartıyla alımlar oluyor. Sen bir WaxWhine pm at o aldırır sanırım seni clanına Daha fazla görüntüle... kd 1.6 idi düştü ama yakındır 2lt olucam sro filan kasmıyorum combat kasmak için Daha fazla görüntüle... Nickin nedir ?
K KissBerry Kayıt 24 Ocak 2009 Mesajlar 1.134 Beğeniler 0 17 Mayıs 2010 #24 Toxicated demiş ki: Nickin nedir ? Daha fazla görüntüle... S2MeK10 şu anda ezik ama yakındır 2 lt olmam full fireteam
Toxicated demiş ki: Nickin nedir ? Daha fazla görüntüle... S2MeK10 şu anda ezik ama yakındır 2 lt olmam full fireteam