mavii demiş ki:hadi leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
demeyi çok isterdim
9.hafta (haftaya)hmzsnmz demiş ki:Maç ne zaman
yok yahu aksine ço rahat bir maç olacak şimdiden kaç fark atalım diye düşünüyoruzhmzsnmz demiş ki:Vayyy çok kanlı olacak desenize
Siz 2 sezon son hafta şampiyonluğu nasıl kutlarız diyede düşünüyordunuz ama olanları gördük.Gerçi birisinde zaten kutladınız amaAvasin demiş ki:yok yahu aksine ço rahat bir maç olacak şimdiden kaç fark atalım diye düşünüyoruzhmzsnmz demiş ki:Vayyy çok kanlı olacak desenize
Ama Gs Maçları bankodur bizim için :d düşüncelerimiz için :dTrezeguet demiş ki:Siz 2 sezon son hafta şampiyonluğu nasıl kutlarız diyede düşünüyordunuz ama olanları gördük.Gerçi birisinde zaten kutladınız amaAvasin demiş ki:yok yahu aksine ço rahat bir maç olacak şimdiden kaç fark atalım diye düşünüyoruzhmzsnmz demiş ki:Vayyy çok kanlı olacak desenize
Yanlış hatırlamıyorsam 134 kere banko maçınızı kaybetmişsiniz.Avasin demiş ki:Ama Gs Maçları bankodur bizim için :d düşüncelerimiz için :dTrezeguet demiş ki:Siz 2 sezon son hafta şampiyonluğu nasıl kutlarız diyede düşünüyordunuz ama olanları gördük.Gerçi birisinde zaten kutladınız amaAvasin demiş ki:yok yahu aksine ço rahat bir maç olacak şimdiden kaç fark atalım diye düşünüyoruz
Banko deme diye dedim Yoksa tabiki reddetmiyorum Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde üstünlük fenerdedir.Ama öyle ama böyle kazanıyor işte yapacak bişey yok.Avasin demiş ki:Ama üstünlük bizde bro
aaa bende zaten öyle bişey kastetmedim bro üstünlükten kastım maç sonuçlarıydı yoksa aksini düşünme bileTrezeguet demiş ki:Banko deme diye dedim Yoksa tabiki reddetmiyorum Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde üstünlük fenerdedir.Ama öyle ama böyle kazanıyor işte yapacak bişey yok.Avasin demiş ki:Ama üstünlük bizde bro
Ama tabi bu Galatasaraydan büyük olduğunuzun göstergesi olamaz.