Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Liu demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
Judgement demiş ki:
hamza geç benide oraya :D
Geçtim hacım. Bro Say1 puanımız aynı ^^ Say2 de de benim 250 civarı gelcek ^^
ehehe geçtim mi seni ^.^ fark yapmaz hacım sen okul puanında geçersin beni olur biter :D
Ps:60 -.-''
Okul puanım 74 gelcek yada + - 1 işte ^^

Maserati demiş ki:
Benide yazarsanız sevinirim.
:thumbsup:

Ps: Bonus Maç seçtim birazdan yayına girecek ^^

:arrow:
hmzsnmz demiş ki:
Arkadaşlar yarışma TEMMUZ ayında seçilecek BONUS MAÇLAR ile başlayacaktır.Ama TEMMUZdan önce 1-2 maç seçip ısınma turu babında yayına sunacağız. Hepinizden tahminlerinizi yapacağınız birer konu açmanızı rica ediyorum. :thumbsup:

Liu

rank8
hmzsnmz demiş ki:
hmzsnmz demiş ki:
Judgement demiş ki:
Geçtim hacım. Bro Say1 puanımız aynı ^^ Say2 de de benim 250 civarı gelcek ^^
ehehe geçtim mi seni ^.^ fark yapmaz hacım sen okul puanında geçersin beni olur biter :D
Ps:60 -.-''
Okul puanım 74 gelcek yada + - 1 işte ^^
benım puanımda sınavdaki sıralama sonucu okulda 1.yim extradan 10 puan yukarı çekilcekmiş :twisted: :twisted:

Stephanos demiş ki:
Herkesi yazmamak gerek aslında
Katılmak için de bir yasa olması lazım

bakınız : 600 Post + felan.
İlk yazdığın doğru hacım ama kural için post olmaz bence. Çünkü sırf bunu duyup da gelen olabilir azcık bir ihtimalde olsa ^^ Başka şekilde eleme yapabilir miyiz bilmiyorum.

hmzsnmz demiş ki:
Stephanos demiş ki:
Herkesi yazmamak gerek aslında
Katılmak için de bir yasa olması lazım

bakınız : 600 Post + felan.
İlk yazdığın doğru hacım ama kural için post olmaz bence. Çünkü sırf bunu duyup da gelen olabilir azcık bir ihtimalde olsa ^^ Başka şekilde eleme yapabilir miyiz bilmiyorum.
Post sadece bir örnek de aslında ciddi olarak bize aktif insan lazım bu konuda ayda yılda bir uğrayanlar değil ^^

ve post un yüksek olması aktif olduğunun biraz da göstergesi olabilir :rolleyes1:

Stephanos demiş ki:
Post sadece bir örnek de aslında ciddi olarak bize aktif insan lazım bu konuda ayda yılda bir uğrayanlar değil ^^

ve post un yüksek olması aktif olduğunun biraz da göstergesi olabilir :rolleyes1:
Hak veriyorum ama %100 değil ^^ hacım zaten şu an 70 katılan var. Zaman ilerledikçe bu sayı artsa dahi her hafta konusunu güncelleyecek kişi sayısı çok az olur. Onlar da kendini zaten belli ederler , bizim ayrıca bir kural vb. koymamıza gerek yok.

hmzsnmz demiş ki:
Stephanos demiş ki:

Hak veriyorum ama %100 değil ^^ hacım zaten şu an 70 katılan var. Zaman ilerledikçe bu sayı artsa dahi her hafta konusunu güncelleyecek kişi sayısı çok az olur. Onlar da kendini zaten belli ederler , bizim ayrıca bir kural vb. koymamıza gerek yok.
O zaman konusunu güncellemeyen bb :D

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt