Arkadaslar Heliosda Char acıcam pre skıntısı yok + arkadas beni hotanda 40 lvle kadar kasacak sizce arkadaşlar Wizard-Cleric Mi acıyım Yoksa Warrior-Bard mı ? Charımı Job Ve Pvp kullanmak için kasıcam Uniqe İçin Deil bana Wizard Daha saglam gibi Geliyor Ama Bi yardım Ederseniz Sevinirim Arkadaşlar....Şimdiden Teşekkürler.. :headbang:

Job ve pvp için kullanıcaksan sormana bile gerek yok

Warrior rulezzzz

Job ve PvP istedigin için direk olarak Warrior derim...
Warlock cleric bard yada rogue buildini yan build olarak secmen hiç farketmez...
Ama söylede bisey war...Warrior charlar her zman ekran basında kullanıcı ister, bota salarak kasman zordur...Yeni serverlarda hızlıca warrior charı yükseltmen için takım oyunu gerekir...
Yılmıcak saglam bünye lazım sana :)
Yada serverda plvllerin baslamasını bekle...
Basarılar

wizard-cleric mi wrrior-bard mı?? acayip olms yaa genelde wizard-bard veya warrior cleric mi derler xD
pvp&job diosan tabiiki warrior wizard olmasına imkan warmı teke gidior zaten :):) ayrıca warriorn yan buildi cleric oLur bard yaparsan çok sıkntı çekersin.... warrior/cleric yada warrior/warlock iyidir pvp=warrior/warlock job=warrior/cleric & zevk=warrior/cleric (warrior/warlockta ws ler çok çabk bitiyor :) )

:!: Kolay ve hızlı kasmak istersen Wizard/Bard
:!: Botla, ölmeden kasmak; hem de pvp yapmak istersen Wizard/Cleric
:!: PvP ağırlıklı bir char istiyorsan Warrior/Cleric, ayrıca Warrior/Cleric'i -bilgisayar başında durabiliyorsan- partylerde buffer olarak kasarsın.

Yukarı Alt