Server Olympus :P
Ufaktan 10Dg setinide yapmaya karar verdim bir kaç gündür serverda Pro item arıyorum ama bulmak çok zor sürekli networku takip ediyorum.
Eksik olan itemler var 10Dg Takıları aldıktan sonrada güncellicem ama şuan servarda 10dg takı yok:)

BU 9DG SETİ

2uejtkh.jpg

BUDA 10DG SETİ TAMAMLANMAMIŞ HALİ

9i6wqs.jpg

Charımdan görünüm:)
10z5pug.jpg

F34RL3SS demiş ki:
100 lwl olunca çok canlar yakacak bu char.
701k sp war
Teşekürler yorumun için ilk defa Bow charla oynucam daha hiç pvpye falan çıkmadım 90+Olana kadarda düşünmüyorum Her türlü Eu Chine buildiyle oynadım bow ilk oldu şimdi sürekli kasıyorum:)

hayırlı olsun emek vermissin ama seni bir konuda uyarmam gerekir ilerde zorlanmaman için 100 lw de pro giymeyi planlıyorsun iyi hoş fakat buildin force ?

1-Force bu aralar demode oldu euro charlarda genelde Holy speel oldugundan zehirlerin regist olacaktır
2-Snow olmadıgından Nuker ve Wizz charlardan yüksek dmg yiyebilirsin
3-druglara verecegin parayla daha iyi şeyler yapabilirsin :D

Bunları nerden biliyorsun diceksin 9D de yaşadım ve gördüm şuan Force buildimi kapattım ve light 80 cold 20 olarak takılıyorum :P

İyi düşün ve öğle karar ver hacım benim başıma gelenler sende olmasın :) saygılar sevgiler :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

execuTe demiş ki:
hayırlı olsun emek vermissin ama seni bir konuda uyarmam gerekir ilerde zorlanmaman için 100 lw de pro giymeyi planlıyorsun iyi hoş fakat buildin force ?

1-Force bu aralar demode oldu euro charlarda genelde Holy speel oldugundan zehirlerin regist olacaktır

Bunları nerden biliyorsun diceksin 9D de yaşadım ve gördüm şuan Force buildimi kapattım ve light 80 cold 20 olarak takılıyorum :P

İyi düşün ve öğle karar ver hacım benim başıma gelenler sende olmasın :) saygılar sevgiler :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Bu konu hakkında çok ama çok fazlasıyla düşündüm bi ara topicde açmıştım Siteye Force-Light arasında kalmıştım şimdilik force yaptım senin charı biliyorum konundada beğendiğimi belirtmiştim önerilerini dikkate alacağım 10Dg Pro set Fire Pacheon Light 20Cold Durumunda char nası olur sen daha iyi biliyorsundur charında FF zaten bana biraz bahsetsene gerekirse msnden pmden konuşalım :P

HeartLess demiş ki:
execuTe demiş ki:

Bu konu hakkında çok ama çok fazlasıyla düşündüm bi ara topicde açmıştım Siteye Force-Light arasında kalmıştım şimdilik force yaptım senin charı biliyorum konundada beğendiğimi belirtmiştim önerilerini dikkate alacağım 10Dg Pro set Fire Pacheon Light 20Cold Durumunda char nası olur sen daha iyi biliyorsundur charında FF zaten bana biraz bahsetsene gerekirse msnden pmden konuşalım :P

Öncelikle önceden yapmadıgım için pişmanım :wink1: diyolarki yok phy defance düşük olur falan filan katılmıyorum bana fazlası ile yetiyor hem parry ratio artıyor bu cok hosuma gidiyor.suan 100 lw int charla 1 2 kez pvp yaptım üstelik spear oda full farm ama hiç zorlamadı.Str charlardanda bir tek 1n3x i kesemedim onuda kesmek imkansız gibi zaten ^^ carsamba günü plus + devil basacagım tahminimce orda tam bir karar vereceğim :wink1: Birde Bowdan sıkılırsam tek favorim Blade. blade e dönebilirim tabi sıkılırsam :P

Anladım peki Light 80 Olmanın Magic atağı vuruşlarını etkilemiyormu istediğin damageleri verebiliyormusun PVP'lerde falan çok kararsızımda şimdilik force gidiyorum ama heran dönebilirim çoğu kişinin 100Olup serverda doğru düzgün set yapıp pvp yapmalarını bekliyorum :P

HeartLess demiş ki:
Anladım peki Light 80 Olmanın Magic atağı vuruşlarını etkilemiyormu istediğin damageleri verebiliyormusun PVP'lerde falan çok kararsızımda şimdilik force gidiyorum ama heran dönebilirim çoğu kişinin 100Olup serverda doğru düzgün set yapıp pvp yapmalarını bekliyorum :P
tabi bence force artık mazide kaldı sende en yakın surede anlarsın ^^

Misproject

Buralıyım
HeartLess demiş ki:
F34RL3SS demiş ki:
100 lwl olunca çok canlar yakacak bu char.
701k sp war
Teşekürler yorumun için ilk defa Bow charla oynucam daha hiç pvpye falan çıkmadım 90+Olana kadarda düşünmüyorum Her türlü Eu Chine buildiyle oynadım bow ilk oldu şimdi sürekli kasıyorum:)
İlk defa bow kasıyorsun ve force bow bundan daha büyük bir zevk olabilir mi 8)

Yukarı Alt