Xplosive

Bilgiliyim
Dagger ise bard, xbow ise cleric. İkisini de açıcam diyorsan cleric.

Xplosive demiş ki:
Dagger ise bard, xbow ise cleric. İkisini de açıcam diyorsan cleric.
Ya daggerda cleric yaparsan pvp lerde dağıtırsın,fwlerde adam bırakmazsın.Xbow da ise bazı skiller var cleriğe gerek duymadan adamı biranda öldürebiliyor.Dagger açacaksan kesinlikle cleric derim :wink1:

Yukie

eğer ileriki lvl lerde crossbow extreme veya dagger desperate kullanmak istemezsen (çünkü bunlar senin tek yemene sebep olacaktır) o zaman cleric,

Ha eğer bu skilleri kullanırda daha kolay öldürmen gerekirse o zaman bard daha uygundur.

matr0ck

Öğretiyorum
100 lewele kdr bard ile hızlı kasılır daha sonra istersen cleric e çevir derim ben :lol:

matr0ck demiş ki:
100 lewele kdr bard ile hızlı kasılır daha sonra istersen cleric e çevir derim ben :lol:
sen olsan uğraşırmısın 100 lve kadar getirdiğin masteryi vermeyi

bence cleric zaten uzaktan vuruyorsun pek fazla koşmanada gerek kalmaz ama illa speed dersen gider drug alırsın deggerde olsan xbow da olsan cleric kullanmak zorundasın extreme yada desprade yaptığında def. düşüo hp düşüo ee daha ne kalıo geriye tek max.2 clericle roceveryi bastığın an üstünede bless kimse tutamaz seni :)

Bence Cleric rogue da bi halta yaramas arkadaşım sn rogue sen işin zaten casuslukdur öle buff açıp dalmak yok gidecen stealth la arkadan geçiriceksin rogue nin açılımı zaten ing.de üç kağıtçı dolandırıcı ,hırsız tarzı şeyler biraz kafayı kullanalım bard açıcaksın hızlı olucaksın ben bard ın tambour olsun guard olsun bir sürü mükemmel buff ı var =)

Bard Bilinmeyen Cevher Bence O Kadar Yararlı Şeyleri Varki Ve Xbowa Hız Lazım Canavarlda Kasarken Noise Sayesinde Çok Rahat Edersin Bak Bakıyım DeadlyHunt Neyapmış Adam Tek Başına Medusayı Kesti Rogue Bardla ^^

arkadaşım benim cleric-xbow çarım var çokta memnunum.ayrıca dagger bard bi işe yaramaz zate daggerin hızlı koşma skili var dehşet bişe clericten şaşma bence.kasarken zorlanırsın yoksa.çabuk yatarsın bide extrem açıcan yani.extrem açmadanda kasamazsın.kasarkende 1-2lvl altından gitcen zate canavar sana gelmeden ölür extremle.unutulmasın xbowun özelliği uzaktan kaçak dövüşmektir pvpdede öle.pvpde taktik diyosan xbow-dagger-cleric olcan,yatırla başlıcan yatmadımı clerici al bufla kendini tekrar yatır dene yatır olunca dagg :headbang: eri al ve bitir işini ama seri olman lazım.umarım yardımcı olabilmişimdir.kolay gelsin.

xbow acarsan bard ac cünkü uzaktan vurcan ama daggeride acıcaksan cleric olsn derim

Yukarı Alt