Windy

 
Kayıt
4 Kasım 2007
Mesajlar
10.865
Beğeniler
3
Şehir
Ataşehir/İstanbul
Herkese merhaba arkadaşlar. WoW'da daha önce hiç görmediğim bir video serisi olarak kutu açılımı videoları çekiyordum. Aylardır da devam ettirdim. Bir kaç arkadaşın isteği üzerine dungeonların zorluklarını anlatan videolar hazırladım.

Bunun yanı sıra yapmayı planladığım videolarda, hangi tank, hangi dungeonda nasıl oynanır? şeklinde. Şu an retail tüm tankları 15+ ve monk tankımla 20+ dungeon yapıyorum. Eğer ki sizin de görmek veya öğrenmek istediğiniz içerik varsa videosunu hazırlayabilirim. Evde kaldığımız bu süreçte bana da ekstra motivasyon oluyor. Son videomu paylaşayım belki tarzımı seversiniz.

Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Yeni video attıkça bu konu altında paylaşım yaparım. Yeni konular açıp kirlilik yaratmayayım.

İyi seyirler.

Kanalım: https://www.youtube.com/channel/UCiKEUR62au2VoTSzJPRMlew

Son video: https://www.youtube.com/watch?v=I7kreNyTOfo
 

Windy

 
Kayıt
4 Kasım 2007
Mesajlar
10.865
Beğeniler
3
Şehir
Ataşehir/İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Classlar hakkında bir nevi nasıl oynanır videoları çekmeye başladım. Serinin ilk videosunu Blood Death Knight ile başlattım. İzlemek isterseniz.

 

Windy

 
Kayıt
4 Kasım 2007
Mesajlar
10.865
Beğeniler
3
Şehir
Ataşehir/İstanbul
Herkese merhaba,

Youtube için istekler üzerine, 120 boost bir karakterin neler yapması gerektiğini anlattığım bir video serisi başlattım. 390ilvl 120lvl paladin ile ilk işimiz Legendary cloak görevlerini tamamlamak. Videoları çektikçe oynatma listesine ekleyeceğim. Hedefim paladinimle de m+15-20 dungeon ve mythic raid yapabilmek. End game karakteri yapmak için hangi yollardan gitmeniz gerektiğini göstereceğim bir video serisi olacak orada. Videolara buradan ulaşabilirsiniz. BFA 8.3 End Game Bir diğer istek ise Heroic Ny'alotha tank mekanikleriydi. Onu da elimden geldiğince ve biraz basitçe anlattım. Umarım işinize yarar ve heroic 12 bossu da henüz kesemediyseniz kesmeyi başarırsınız. İlgili video burada:

Mythic 10/12 oldum. 12/12 olduğumda da Mythic bossların videolarını koymaya başlayacağım. Biraz da istek gelirse yapmayı düşünüyorum.

Coronanın başında 20 kişiydik ve şu an 115 olduk. Abone olan herkese teşekkür ederim.

Sağlıcakla kalın.
 

Windy

 
Kayıt
4 Kasım 2007
Mesajlar
10.865
Beğeniler
3
Şehir
Ataşehir/İstanbul
Belki kaçıranlar olmuştur. Sonunda alt karakterlerimizin legendary backini mainlere yetiştirebilmemiz için bir catch-up daha getirdiler. Kısa bir video çekerek nereden alabileceğinizi gösterdim.

 
Yukarı Alt