Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
Zombi oluyo herkes.AngeLicMoon demiş ki:filmi anlayamadım insanlar evrim mi geçiriyor ?
Hacım kayseri lider terasta bekliyorum gel çay içelimLemonade demiş ki:İzleyen arkadaşlar, büt'e kalmış yokluk içindeki bir öğrencinin gitmesine değecek bir film mi?![]()
Ya da gelme ya çayı evde demler içeriz bir çay 2 LiraAngeLicMoon demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hacım kayseri lider terasta bekliyorum gel çay içelimLemonade demiş ki:İzleyen arkadaşlar, büt'e kalmış yokluk içindeki bir öğrencinin gitmesine değecek bir film mi?![]()
![]()
böbrek.aviAngeLicMoon demiş ki:Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ya da gelme ya çayı evde demler içeriz bir çay 2 LiraAngeLicMoon demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
Hacılara otobüsle gelmen 1 lira(giderken otostop çekerim), çayı demlemek bedava.
![]()
Allah izin verirse seneye beraber okuyoruz hacım. Besyoya hazırlanıyorum çağrıhan besyo kursuylaLemonade demiş ki:Şaka yapıyorumTaa hacılar'a gerek yok buluşuruz açık havada
![]()
Değmiyor beylerLemonade demiş ki:İzleyen arkadaşlar, büt'e kalmış yokluk içindeki bir öğrencinin gitmesine değecek bir film mi?![]()