Full str blade char neye verir wizard mı two hand sword var elimde
T The_Crims Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 918 Beğeniler 0 25 Temmuz 2007 #1 Full str blade char neye verir wizard mı two hand sword var elimde
D dj_volki Kayıt 25 Haziran 2007 Mesajlar 286 Beğeniler 0 25 Temmuz 2007 #2 valla bende wizard oldum ama str ye mi int e mi verir bilmiyorum oyüzden daha karar veremedim.kimsede yardım etmiyor vizard nedir
valla bende wizard oldum ama str ye mi int e mi verir bilmiyorum oyüzden daha karar veremedim.kimsede yardım etmiyor vizard nedir
F fb12 Kayıt 5 Temmuz 2007 Mesajlar 11 Beğeniler 0 25 Temmuz 2007 #3 dj_volki demiş ki: valla bende wizard oldum ama str ye mi int e mi verir bilmiyorum oyüzden daha karar veremedim.kimsede yardım etmiyor vizard nedir Daha fazla görüntüle... wizart int e verir bu da eski silkroaddaki int ci gibidir bende wizartım çünki
dj_volki demiş ki: valla bende wizard oldum ama str ye mi int e mi verir bilmiyorum oyüzden daha karar veremedim.kimsede yardım etmiyor vizard nedir Daha fazla görüntüle... wizart int e verir bu da eski silkroaddaki int ci gibidir bende wizartım çünki
T The_Crims Kayıt 13 Mayıs 2007 Mesajlar 918 Beğeniler 0 25 Temmuz 2007 #5 ben ne acacam peki str yim