Kayıt
13 Temmuz 2008
Mesajlar
23
Beğeniler
0
Beyler bnm 90 lvl nuker charım var.Yan char kasmak istiyorum.Wizard kasıyorum ama bazı arkadaşlar warrior kas daha iyi diyolar. Ben uniqe kesmek thief likte iyi olmak ve pvp de de iyi olmak istiyorm sizce wizard mı yoksa warriormu ? İtiraf etmek gerekirse int charları daha cok sewiorum. Ama wizard cabuk yatıyo pvp de . Bi çözümü w ar mı Wizard ın yan skill i ne olmaı .

Yardımlarınız ve sabrınız için şimdiden teşekkürler
 
Kayıt
2 Ekim 2007
Mesajlar
1.964
Beğeniler
0
Şehir
Go To HeLL!
Wizard ve Warrior kıyaslaması çok uçuk bir kıyaslamadır kardeşim;ikisi de birbirinden çok farklı özellikler gösteren buildler..
Şimdi sana şöyle izah edeyim; eğer unique kesmek istiyorsan tartışmasız wizard çünkü warrior charların unique kesmesi bir chinese bladerin unique kesmesi kadar küçük bir olasılıktır.Ancak senin de söylediğin gibi wizard build bir pvp charı değildir,pvp de başarılı olmak istiyorsan benim sana tavsiyem 2h+cleric+sağlam bir party.Jobwar diyorsan kullanabilene thieflik için wizard çok uygundur,zaten tek atmasıyla ünlü olan charımız çok çok sağlam hunter'ı olmadan kervan çeken vatandaşlarda başarılı olacaktır(el çabukluğu ile).Bir de sabır işidir;wizard'ın mayın kurma özelliğinden yararlanabilirsen çok can yakarsın emin ol,ancak iyi gözlem yapmalı,kervanların genel yerlerini iyi belirlemelisin.
Yan mastery'e gelince de ;Warrior açıyorsan kesinlikle cleric.Çünkü melee atack yapan charlar genellikle omuz omuza,yani yakın saldırı yaparlar bu da noise kullanmani gerektirmez;kullansan bile noise ile gelecek olan hız avantajından yeterince yararlanamazsın.Ayrıca european charlar party ile kasılmaya uygun charlardır bu yüzden sağlam bir party ile warrior skinleri de maxlarsan + cleric RD+BS tam tamına bir tank olursun.
Wizard'da ise bence cleric açmanın bir mantığı yoktur.Çünkü wizard her türlü sıkıştırıldığında kolay ölen bir chardır BS max olsa bile kurtulma şansı sadece çok az artar,wizard'ın özelliği hızını kullanarak kolayca kaçmak olmalıdır,zaten bu oyun kaçmadan oynanmaz terminatörlük yapayım dersen %2-%3 kaybedersin her seferinde :wink1: bir de chinese bow gibi uzaktan atack yapan bir buildir,tek atma özelliği de mevcuttur bu yüzden bard noise ve moving speed ile çok iyi iş yapar :wink1:
 
Yukarı Alt