Evet arkadaşlar çok sorun ediyoruz ama değil.

Wizard:

Güçlü bir build.Kendi level ve üzerine tek atar.Kolay yatar.Ama bot ile kasması hiç zor değildir.
Tek yapmanız gereken yanında Cleric açmak ve Recevory Divison skilli uplamak.Bu şekilde canınız hızla dolacaktır ve bot ile kasmanoz daha rahat olacaktır.Şuan ben 70 level charımı 72 level yaratıklarda Recovery Division ile rahat olarak kasıyorum.Bu yüzden Wizard açmaktan korkmayın hem güçlüdür hem uniqe helper ve gerektiğinde kolay yatmayan bir build.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hiç wizard çarım olmadı bir açayım dedım farm yapsam daha iyi olurdu farm mi yapıyorum lvl mi kasıyorum belli değildi ona göre.... :oldie: 8) :coffee:

72 level black eaglede kasıyorum silkle alınan item yok fakat 5.2 hp var rahat rahat kasıyorum pvplerde alayından kim tek yiyor onuda anlamadım pvp dediğiniz 3 el yaparsınız basarsınız recoverynizi basarsınız blessinizi kapışırsınız wind charge çakarsınız teleport ile biraz uzağa gidip group recovery ile hpnizi tekrar doldurup atack yaparsınız memnunum gene olsa gene açarım.

Bende mage kasıyorum bakalım :D farmda sorun yok 1 mılyon sp kastık su an 70 level sırf level up mastry up gıdıyo XD bu kadar kötülemeyin canım mageyi XD

Lol tabi yahu alayına tek atıp alayından tek yiyor üyemiz carwen'ı buraya davet ediyorum 71 level full str bow soralım alayından tek yemişmiyim aynı levelde olduğum adamı pvpde yenmişmiyim.

gianttan korkuyosan mecburen 2-4 lvl altına koyacaksın ki oda exp vermez pek
ama başında kasarken 2 lvl üstün giantı bile avcunda oynatabilirsin

CaN_KsK demiş ki:
72 level black eaglede kasıyorum silkle alınan item yok fakat 5.2 hp var rahat rahat kasıyorum pvplerde alayından kim tek yiyor onuda anlamadım pvp dediğiniz 3 el yaparsınız basarsınız recoverynizi basarsınız blessinizi kapışırsınız wind charge çakarsınız teleport ile biraz uzağa gidip group recovery ile hpnizi tekrar doldurup atack yaparsınız memnunum gene olsa gene açarım.

yani pvp için her seferinde 2-3dk bless spell bekliyorsun? Enteresan :think:

ilk defa wizard kasıyor galiba konuyu açan :D
eagle lar tam wizard için kasılması gereken bir yer birde yükselince görelim goatlara doğru akınca.
phoenix te şu an 81 lvl im 80 (wing tribe guardian)liklerde kasılıyorum evet çok rahat 79 da gelmiştim buraya sonuç 80 olana kadar canım çıktı ama silahı takınca onların canını cıkartıyorum.

wizard süperdir 5 aydır hiç gold almadım gold sıkıntısı oldumu 3 gün taksi yapıyom 100m kasıyom ii ki wizard kasmışım

Yukarı Alt