death karalarda kasıl hem düşer hemde o moblardan yanyana çok wr daha seri kasarsın yani ama yatabilrsinde karralar zombie zehri atıo olmadı featherlere git onlarda hemen yatıo mag atk wuramıolar hem :)

Xaizor demiş ki:
death karalarda kasıl hem düşer hemde o moblardan yanyana çok wr daha seri kasarsın yani ama yatabilrsinde karralar zombie zehri atıo olmadı featherlere git onlarda hemen yatıo mag atk wuramıolar hem :)
ya bunlarda yatarım bıde exp kaybetmeyelım su sıkısık gunlerde yetı flan kessem dusmez mı seri ?

ben her iki çarıda oynadım.Sana şunu söyleyebilirim.Bard açarsan 3 ay erken 110 olursun.Kimsenin parası drug of thampona yetmez.Giant bless olmadığında clerici de yatırıyo zaten.Bardın iyi yanı fazla sp istememesi.Clerice sp dayanmaz.Skilleri max yapamadıktan sonra cleric hiç açma.

GaMe_MaSTeR demiş ki:
ben her iki çarıda oynadım.Sana şunu söyleyebilirim.Bard açarsan 3 ay erken 110 olursun.Kimsenin parası drug of thampona yetmez.Giant bless olmadığında clerici de yatırıyo zaten.Bardın iyi yanı fazla sp istememesi.Clerice sp dayanmaz.Skilleri max yapamadıktan sonra cleric hiç açma.
usta yemınle ne yapacagımı sasırdım bless recovry dıvısıon var ondan clerıc cazıb deıl mı ?

bırde sadece clericte işime yarayanları acsam en alttakı buffları acmasan nasıl olr ?

Xaizor demiş ki:
o zaman sadece ptde clericçi görewini alamaz olursun baska bişi olmz ama cleric daa ii
zaten onları kullanamıyorsun acarsamda gerıden gelsın bn ısıme yarayanları acacam dedıgın gıbı clerıc ıı ama bana 600 tane curst lazım onlarıda toplıcam inş.

Yukarı Alt