death karalarda kasıl hem düşer hemde o moblardan yanyana çok wr daha seri kasarsın yani ama yatabilrsinde karralar zombie zehri atıo olmadı featherlere git onlarda hemen yatıo mag atk wuramıolar hem :)
ya bunlarda yatarım bıde exp kaybetmeyelım su sıkısık gunlerde yetı flan kessem dusmez mı seri ?Xaizor demiş ki:death karalarda kasıl hem düşer hemde o moblardan yanyana çok wr daha seri kasarsın yani ama yatabilrsinde karralar zombie zehri atıo olmadı featherlere git onlarda hemen yatıo mag atk wuramıolar hem :)
usta yemınle ne yapacagımı sasırdım bless recovry dıvısıon var ondan clerıc cazıb deıl mı ?GaMe_MaSTeR demiş ki:ben her iki çarıda oynadım.Sana şunu söyleyebilirim.Bard açarsan 3 ay erken 110 olursun.Kimsenin parası drug of thampona yetmez.Giant bless olmadığında clerici de yatırıyo zaten.Bardın iyi yanı fazla sp istememesi.Clerice sp dayanmaz.Skilleri max yapamadıktan sonra cleric hiç açma.
ya bana cleric cazıp gorunuyo cunku bless flan varken pt moblar gıantlar yatıramaz !!!Xaizor demiş ki:sen en iyisi forumalara bak hangisi cazip geliosa onu yap
zaten onları kullanamıyorsun acarsamda gerıden gelsın bn ısıme yarayanları acacam dedıgın gıbı clerıc ıı ama bana 600 tane curst lazım onlarıda toplıcam inş.Xaizor demiş ki:o zaman sadece ptde clericçi görewini alamaz olursun baska bişi olmz ama cleric daa ii