Bilmeyen ve bol kesen laf üretim yanlış bilgiler veren arkadaşlarımız var.

Wizard/Cleric'i 1 vs 1 yatıracak str chinese karakter varsa buyrun yazın.
Cleric açarsanız L.Armor giyebilirsiniz.Recovery division + Bless spell olduktan sonra karşımda hiçbir Chinese str yi tanımıyorum.
Karakter yapılandırmaları hakkında bilgim yeterince fazladır. Cool
"Lightining shock u yedikten sonra 10 sn içinde sizi yerden jilet ile kazırlar." diyerek topicten uzuyorum. mucX
[flash=425,350]http://www.youtube.com/v/3SqNFGn4pbw&feature=related[/flash]

Takımı
Galatasaray
adam da +5 war sosun +7 olsa düşünemiorum bunlara kaç koycagını

İlk vuran her zmn kazanır zaten 2 kere vurupta wizardı kesemiyosanız piyasadan toz olmanız onerilir
server Arrow greece nick Arrow eeZee (nickten tam emin degilim) bu adamı 1 vs 1 de yıkacak Europe char tanımıyom 5 vs 1 dayandığını gordum Sun set + ? sun +9 Glavie

Poseidonda da IRAQ_SNYPR die bi eleman var +9 blader hadi öldür +7 de shieldi var abi wizardın invizi direk firenin skille görülüyo zaten inviz olsan kaç yazar...

cafede bütün bebeler wizard açmış zaten ne anlıyosunuz ki wizarddan daha eziğini görmedim hadi light armor giydir ne değişcekki yarım saatte bir pot bastıktan sonra bende hiç görmedim wizardın str bladera tek attığını hurafe

Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
sLaYeR_ demiş ki:
cafede bütün bebeler wizard açmış zaten ne anlıyosunuz ki wizarddan daha eziğini görmedim hadi light armor giydir ne değişcekki yarım saatte bir pot bastıktan sonra bende hiç görmedim wizardın str bladera tek attığını hurafe
light armor giyerse 80 skill lerini kullanırken manası biter kalır öyle

macrocheck demiş ki:
sLaYeR_ demiş ki:
tamam iste sonunda iş ezikliğe varıo

sLaYeR_ demiş ki:
macrocheck demiş ki:
sLaYeR_ demiş ki:
tamam iste sonunda iş ezikliğe varıo
evet ben seni doğruladım zaten :lolmuch:

Wizard charı kullanmasını bilmeyenler birbirini doğrulayadursun, takım oyunu anlayışından uzak kimselerin de Wizard Char açmaması rica olunur.Sonra ezik olurlar oyunda. !! Exclamation

solo kasacaklar gidip rogue ya da warrior açabilirler.

A.T.P demiş ki:
Wizard charı kullanmasını bilmeyenler birbirini doğrulayadursun, takım oyunu anlayışından uzak kimselerin de Wizard Char açmaması rica olunur.Sonra ezik olurlar oyunda. !! Exclamation

Üstüne Tanımam extrabeer

tmm takım oyunu fortresla beraber tmm onu anlıyorumda wizardın bu takım oyununda yeri nedir sizce? damage le mi bi yere gelicek! cleric+wizard olursa o ayrı bak buffları el cabukluguyla cok iş yapar char ama full staff kasan elemanlar ıcınde bence sırf damage acısından goz boyayn bı chardır ya bı tane gosterın 70+ wizardın 70+ blader a tel attıgını forumdan kaydımı sıleyım!!

o takım oyunu hastası insanlar pvpdedemi sürü halinde gezcek yapmayın allaşkına gidin niya party yapın anca siz hiçbi işe yaramayan charları tanrı yaptınız

A.T.P demiş ki:

Wizard ın takım oyununda kötü olduğuna dair bişey demedim. wizardsız herhangi bir guild war party war fortress vesaire düşünemiyorum. CLeric ne kadar lazımsa Warrior ne kadar lazımsa wizardda bir o kadar lazım. ama bir partyde Rogue olmadığı takdirde de party olur Warlock olmadığı zamanda Bard olmadığı zamanda ama tabiki hepsinin eksikliği hissedilir. Ama bu saydığım 3 çar olmadan ne guild war ne fortress nede party hiçbirşey olmaz. Wizard 1 vs 1 da ezik kalmakta diyorum ama yinede ben. mucX

sLaYeR_ demiş ki:
o takım oyunu hastası insanlar pvpdedemi sürü halinde gezcek yapmayın allaşkına gidin niya party yapın anca siz hiçbi işe yaramayan charları tanrı yaptınız
senin silkroad dediğin sadece pvp'den ibaret değil.Önce bunu bi kafana sok, Siz pvp yapmak için char açıyorsanız lvl 20 yapın sabah akşam 20lik adamlarla pvp yapın, bütün masteryleri de açarsınız canınız sıkıldıkça değiştirirsiniz.

bizim milletimiz niye herşeyi tek yapmak için uğraşır.Birlikten kuvvet doğar diye boşuna demiyorlar.

Guild war, Fortress war, Job war , PvP , PvM bu oyundaki silah kullanılan aktiviteler. Siz kafayı sadece bunlardan birisine(PvP) takmışsınız.Oyunda arkadaşınız yoksa hiçbir anlam ifade etmez oyun oynamanız.
Oyun niye oynanır? Dostluklar kurmak,arkadaş edinmek, beraber işbirliği içinde hoş vakit geçirmek.
tabi arada bazı oyun bozanlar da çıkmıyor değil şekil 1.a 'da görüldüğü gibi...

A.T.P demiş ki:
sLaYeR_ demiş ki:
senin silkroad dediğin sadece pvp'den ibaret değil.Önce bunu bi kafana sok, Siz pvp yapmak için char açıyorsanız lvl 20 yapın sabah akşam 20lik adamlarla pvp yapın, bütün masteryleri de açarsınız canınız sıkıldıkça değiştirirsiniz.

bizim milletimiz niye herşeyi tek yapmak için uğraşır.Birlikten kuvvet doğar diye boşuna demiyorlar.

Guild war, Fortress war, Job war , PvP , PvM bu oyundaki silah kullanılan aktiviteler. Siz kafayı sadece bunlardan birisine(PvP) takmışsınız.Oyunda arkadaşınız yoksa hiçbir anlam ifade etmez oyun oynamanız.
Oyun niye oynanır? Dostluklar kurmak,arkadaş edinmek, beraber işbirliği içinde hoş vakit geçirmek.
tabi arada bazı oyun bozanlar da çıkmıyor değil şekil 1.a 'da görüldüğü gibi...
ok tamam anlaşalım ben tek takılıp pvp yapmayı hunterlık yapmayı seviyorum ben zaten tek olunca mutlu oluyorum yada 1 e karşı 3-4 kişi yatırdıımda

bless atan bı wızardı yatırablıcek chın char tanımıyorum blade ıse tek yemesse 2cı de saftı kayar ki wizardın %42 lık absolt damagesı war beyenmıyen okumasın konuyu herkze kendı charı guzeldır bıde artık oyun pvp yerıde pk ya donuyor grup ısı herseydır

her charın ii yönü kötü yönü var
ben hep pvp charlarını severim wizardlar uniqe charıdır. wizardları pvp de çok rahat alırım
ama benim elimden uniqe alırlar o ayrı bu da onun güzelliği
şimdi wizardları neden pvp de alırım
1.el yak glave fırlat tek
2.bless ve rec. bastı ateş glavie bufflarını basınca tek yemio(glavie deki buffla beraber) ardından at 1. glave fırlatma sana vurur 2. glave fırlatma hp dolar sana vurur can topukta indir üstten aşağı tmm (not ikisinide eşit item ile düşünün)(o zmn a kadar yatmadıysa glavienin crit ve stun ihtimalini katarsak %60 glavie ye döner)(şimdi yok wizard dull cart curt iter fln demeyin 2. şıkkı tahmini yazıom)
3.wizard ın pwp de buff suz alabildiği tek char nuker
4.konu ile alakasız ama en sevdiğim ve pvp de arasında mesafe olmadan alamayacağı char olmadığına inandığım dagger

Yukarı Alt