Arkadaşlar yeni format attım çözünürlük 1920x1080 olmasına rağmen yarısı gibi görünüyor, uygulamalarda yazılar falan biraz bulanık gibi..

Windows 8.1 ' i kullanmanı tavsiye etmem. Çok uğraştırıcı bir işletim sistemi şuan kullanıyorum ancak en kısa sürede sileceğim.

Henuz guncelleyemedim de bunun aktivator programlariyla dun baya bagustum isin icinden cikamadim

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Henuz guncelleyemedim de bunun aktivator programlariyla dun baya bagustum isin icinden cikamadim

Doğru olan bir aktivator programı bulamadım bu zamana kadar bulursan paylaşırsın.
Bundan önce vardı ancak. Microsoft US'i arayıp aktivasyon key istiyordum fake bir serial ile aktivasyon alman gerekiyor.
Riskli iş. Müşteri Hizmetlerini arayıp,
"Well... Hello! I am sorry but may I have a product key please? I got a FAKE serial number."
bunu mu diyeceksin? makara:

Klasik windows serisi işte
w95: iyi
98me: kötü
Xp: iyi
wista: kötü
w7: iyi
w8 kötü

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Allah belasini versin ya ugrasmaktan pcden sogudum, surekli sorun uyumluluk sorun crack sorun aradigini bulamam sorun.. Direkt win 8 atmayi dusunuyorum, 8.1 ile arasinda ne fark var bilmiyorum neden 8 varken .1 attim onuda bilmiyorum

Takımı
Galatasaray
8.1 sorunlu bir sistem zaten , en iyisi win 8 pro kurup güncellemeleri kapatıp skype üzerinden aktivasyon yapmak.

Bu mesaj Nina Ricci rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nina Ricci demiş ki:
8.1 sorunlu bir sistem zaten , en iyisi win 8 pro kurup güncellemeleri kapatıp skype üzerinden aktivasyon yapmak.
Bildiğim kadarı ile 8 için skype'dan aramaya gerek yoktu ama... :think:

Aynı sorun bendede var, 1080P 8.1 ekranın 2/3ü görünüyor. Çözebilen var mı?

Bu mesaj exotic rumuzlu uyeden alinti yapildi
exotic demiş ki:
Masaüstünde iken sağ tıklayıp, Kişileştire basın. Ardından sol alt köşede bulunan Görüntüye tııklayın. Açilan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuguna tiklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tiklayıp uygulaya basin. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.

İlk kurduğunda 8.1 gerçekten çok sorun çıkarıyo ama 1 hafta sonra win7 gibi sorunsuz hale getiriyosun. Uzun zamandır kullanıyorum 8.1 hatası almadım daha. Ve mağaza uygulamaların çoğu 8.1 destekliyo. 8 kurarsanız mağazadan yoksun yaşarsınız.

Crack için KMSpico kullan limoncum

2 ay windows 8.1 kullandım, bence işletim sistemin iyiyse %10nunu anca kullanbileceğin bir işletim sistemi.. Örnek istersen max değerlerde win7de aldığım değerler 150-200 Civarındayken, windows 8.1'de 40i geçmiyordu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ^^

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Bu mesaj exotic rumuzlu uyeden alinti yapildi
exotic demiş ki:
Masaüstünde iken sağ tıklayıp, Kişileştire basın. Ardından sol alt köşede bulunan Görüntüye tııklayın. Açilan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuguna tiklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tiklayıp uygulaya basin. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.
Çok teşekkür ederim.

Yukarı Alt