![]() |
Doğru olan bir aktivator programı bulamadım bu zamana kadar bulursan paylaşırsın.Lemonade demiş ki:Henuz guncelleyemedim de bunun aktivator programlariyla dun baya bagustum isin icinden cikamadim
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Bildiğim kadarı ile 8 için skype'dan aramaya gerek yoktu ama...Nina Ricci demiş ki:8.1 sorunlu bir sistem zaten , en iyisi win 8 pro kurup güncellemeleri kapatıp skype üzerinden aktivasyon yapmak.
exotic demiş ki:Aynı sorun bendede var, 1080P 8.1 ekranın 2/3ü görünüyor. Çözebilen var mı?
Masaüstünde iken sağ tıklayıp, Kişileştire basın. Ardından sol alt köşede bulunan Görüntüye tııklayın. Açilan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuguna tiklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tiklayıp uygulaya basin. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.
Çok teşekkür ederim.Lemonade demiş ki:Bu mesaj exotic rumuzlu uyeden alinti yapildi
exotic demiş ki:Aynı sorun bendede var, 1080P 8.1 ekranın 2/3ü görünüyor. Çözebilen var mı?Masaüstünde iken sağ tıklayıp, Kişileştire basın. Ardından sol alt köşede bulunan Görüntüye tııklayın. Açilan sayfada bulunan "Tüm görüntülerim için bir ölçekleme düzeyi seçmeme izin ver" Kutucuguna tiklayarak üst bölümde aktifleşen görüntü seçeneklerinden ORTA %125 e tiklayıp uygulaya basin. Hemen sonra cihazınızı yeniden başlatın.