arkadaşlar biras önce win7 kurdum ve cok güzelmiş hoşuma gitti şimdiye kadar vistayı sevmediğim için hiç kullanmadım win7 daha performanslı ufak bir yerde takıldım pc ye win 7 yi kurdum heşey güzel masa üstü öğelerini nerden geri getirecegim xp de biliyorum ama bunda özellikler die bir bölüm bulamadım yardım pls

masa üstünde boş bir alanda mouse ile sağ tuş yap,
Kişiseleştire gir,
Sağdaki Menüden ,Masa Üstü Simgelerini Değiştir bölmüne gel,
sonra Masa Üstünde görünmesini istediğin öğelerin yannda ki kutucukları işaretle.

Bu kadar.

babacan win7 bu sag tıkladıgımda kişiselleştir cıkmıyooo görünüm ---sıralama ölçütü yenile --yeni---ekran çözünürlüğü ve araçlar die menuler cıkıyo oralardada her yere bakyım bulamadım

Tamam hadi varsayalım yok. o zaman denetim masasına gir. Oradan Görünüm ve Kişiselleştirmeye gir.Oradan yine Kişiselleştirmeye gir bir önceki anlatımdaki adımları takip et.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
masaüstü sağtuş >>> araçlar

buradakiler mi aradıkların...

extraloob demiş ki:
masaüstü sağtuş >>> araçlar

buradakiler mi aradıkların...
Çok bilmiş hacım benim :D Ben de aynısı söyledim ama yokmuş onda araçlar :D

PS: Okan hala kırgınım sana :D

benim istediğim masa ustundeki öğler Örnek : bilgisayarım ag baglantıları belgeler falan bunları masa ustunde gösteremedim win7 starter işletim sistemi

ya arkadaşım. Bi taraflarımızdan uydurmuyoruz her halde. Win 7 kullanıyoruz ve biliyoruz ki söylüyoruz. He sen yapamıyorum desen eyvallah diyecem.İddala hala yok diyorsun. denetim masasından gir diyorum hiç bakmıyorsun bile.

walla deiklerinizin hiç birinde yok buldum en azından birisi bulamazsa yardımcı olsun başlat menusu acılır arma kısmına belgeler yazılır orda masa üstü öğeleri die bir bölüm var oraya tıklatınca acılıyor başka yer bulamadım ben saolun yinede arkadaşlar

Bilgisayarım belgeleri felan istiyosan Başlattaki bilgisayarım belgeleri mi tut amsaüstüne at Kısayol Olarak atar onları direk masaüstüne...

Yukarı Alt