ohhhhh

![]() |
Gerçekten çok hoş oldu, paylaşım için teşekkürlerMilano demiş ki:gratzz ^^
Tamamdır. Oh be süper olduJosephine demiş ki:Bende de aynı problem var Alper'deki Styler açılmıyor :S
Josephine demiş ki:Tamamdır. Oh be süper olduJosephine demiş ki:Bende de aynı problem var Alper'deki Styler açılmıyor :S![]()
![]()
![]()
pcniz aero temaları desteklemiyor olabilir.SaIideJaraRufu demiş ki:Step 1 De Theme Yüklerken "Tema Yüklenemedi.Geçersiz Biçimdeki Bir Program Yüklenmek İstendi.""Dosya:C:/windows/resources/themes/SevenVg RTM.Theme" Hatasıyla Karsılastım...
Onun için bir program indiriyorsun onu bir düşüneyim ismi aklıma gelmiyorSaIideJaraRufu demiş ki:Çözümü Varmıdır Peki?
Safavid demiş ki:Çok çok teşekkürler
kurdugun programı açman yeterli ama pek kullanmadıgım için kurmadım step7'yi ^^Mirage demiş ki:İndirdim,kurdum,çalışıyor.Bir sorun Masaüstünü Göster butonu önceden benim bilgisayarda yoktu.Bunu yükledim ama her bilgisayarı açtığımda step 7yi tekrarlamam gerekiyor.Ama ziyanı yok![]()
step1'i tekrar et, başlat-programlar-styler'dan temanı değiştirebilirsin.wanted.1715 demiş ki:hacım iyi hoş güzel hepsini harfi rafiyen yerine getirdim ama win7 teması aktif oldu ama windows 95 gibi oldu sadece masa üstü arka planı ve ikonlarda değişiklik var pencere ve başlat menüsü gibi şeylerde bir şey yok bi yardım edermisin ?