Takımı
Besiktas

Wesley Sneijder Resmi olarak Galatasarayımızda.

Wesley Sneijder Hakkında Açıklama

FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'ın transferi için kulübü ve oyuncunun kendisiyle mutabakata varılmştır.

Oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından anlaşma imzalandığında şartları hakkında kamuoyuna açıklama yapılacaktır.

Ayrıca, oyuncunun varış saati bildirilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Hayirli olsun. Ya tarihi transfer olacak ya tarihi fiyasko.. Umarim iyi oynar da Galatasaray'i Sampiyonlar Ligi'nde ust siralara cikarir

Takımı
Besiktas
İnanılmaz mutluyum hacım anlatamam çocuk gibi seviniyorum ya, yattı diye kendimi inandırmaya başlamıştım ki nihayet bitti. :buddha:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Galatasaray'ın sitesi çökmüş :) Hayırlı olur umarım bize :curtain:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
O değilde resmi site heyecandan galatasaray yazamamış.

"Galatasraay Spor Kulübü"

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Lenneth demiş ki:
İnanılmaz mutluyum hacım anlatamam çocuk gibi seviniyorum ya, yattı diye kendimi inandırmaya başlamıştım ki nihayet bitti. :buddha:
Hacim geldi de kurtulduk Sneijder haberlerinden. Ne zaman spor haberi okumaya girsem hop Sneijder geldi hop gitti falan. Antalyaspor'un ertelenen macinin sonucunu vermediler balon haberleri gostermek ugruna.

lnTerpoL

Bilgiliyim
SON DAKİKA | İnternazionel Kulübü , Younes Belhanda için Montepellier ile Görüşmelere başladığını Menajer Andrea Stramaccioni ile duyurdu (İlker Ezibay-Maraton)

Bu haber doğruysa fenerbahçe dağılır :D

Takımı
Besiktas
İlk açıklamaları:

Wesley Sneijder: "Şuan çok iyiyim, kararımı verdiğim için rahatladım.Çok heyecanlıyım"

Wesley Sneijder: "Terim hakkında çok şey duydum, çok şey biliyorum. İtalya'daki kariyerini biliyorum. Birlikte çalışmak güzel olacak."

Wesley Sneijder: Çok heyecanlıyım. Galatasaray'da ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum.

Wesley Sneijder: "Büyük maçları severim. Beşiktaş karşısında da oynamak isterim."

Wesley Sneijder: ''Galatasaray dünyaca tanınan büyük bir kulüp ve Türkiye'nin en büyük takımı olduğunu biliyorum.''

Wesley Sneijder: ''Takımdaki oyuncuların çoğunu tanıyorum.''

Lenneth demiş ki:
2KG baklava gitti buna üzüldümde . Gelmesi benide sevindirdi :mrgreen:

Takımı
Besiktas
sabahtan beri beni t.s.k yagmuruna tuttular gelmez dedim geldi diye sirkette daral:

Yukarı Alt