M mircolak Kayıt 6 Aralık 2012 Mesajlar 3 Beğeniler 0 7 Aralık 2012 #1 arkadaşlar ben 2 str 1 int veriyorum two handed sword skillerini açıorum başka açmam gereken skiller var mı acaba
arkadaşlar ben 2 str 1 int veriyorum two handed sword skillerini açıorum başka açmam gereken skiller var mı acaba
Collapse Kayıt 22 Aralık 2010 Mesajlar 7.623 Beğeniler 343 7 Aralık 2012 #2 Sil o chari . Warrior asla int vermez. Warlock disinda hiçbir avrupa chari hybrid olmaz. Warlock hybridlerde 7:1 olur en fazla Warrior skilleri disinda cleric skillerinden bless spel, healing cycle ve res skili acabilirsin.
Sil o chari . Warrior asla int vermez. Warlock disinda hiçbir avrupa chari hybrid olmaz. Warlock hybridlerde 7:1 olur en fazla Warrior skilleri disinda cleric skillerinden bless spel, healing cycle ve res skili acabilirsin.
Mithrandir Kayıt 9 Ağustos 2007 Mesajlar 1.878 Beğeniler 22 Şehir İstanbul Server Aspendos Takımı Galatasaray 7 Aralık 2012 #3 UnDeFeateD demiş ki: Sil o chari . Warrior asla int vermez. Warlock disinda hiçbir avrupa chari hybrid olmaz. Warlock hybridlerde 7:1 olur en fazla Warrior skilleri disinda cleric skillerinden bless spel, healing cycle ve res skili acabilirsin. Daha fazla görüntüle...
UnDeFeateD demiş ki: Sil o chari . Warrior asla int vermez. Warlock disinda hiçbir avrupa chari hybrid olmaz. Warlock hybridlerde 7:1 olur en fazla Warrior skilleri disinda cleric skillerinden bless spel, healing cycle ve res skili acabilirsin. Daha fazla görüntüle...