E0N

rank8
Philips 170s lcp monitör kullanıyorum arkadaslar ve sürekli bu yazı çıkıyor ss alamıyorum çünkü xp de cıkmıyor bu yazı monitörde cıkıyor sürekli çıkıyor ne silkroad oyanaya biliyorum ne başka birşey yapabiliyorum yardım lütfem

E0N

rank8
sorun ekran kartında olsa ekran kartını fabrika ayarlarına döndüre döndüre bi hal oldum :cry: ekranın ortasında cıkıyor namussuz hem ekranı titretiyor hemde sinirimi bozuyor keçileri tepeme çıkartıyor yaw

Ok işte bu dediğimi yapacaksın monitorun üzerindeki menu açma düğmesi çalışmıyorsa zaten bişey yapamazsın doğru garantiye eğer çalışırda menüyü açmayı başarırsan üsteki değimi uygulayacaksın... Monitorun otomatik titremesinin sebebi Automatic Adjustment açık olması...

Aynı sorun bnDe de var bide bnde bu hatada cıkıo OSD main controls locked benim bildiğime göre sorun monitörden bir çok bilgisayarcılara srdum monitörde sorun var dediler.Sizin bildiğiniz bir şey varsa söylerseniz bekLerim.

Advance

patriotic demiş ki:
Aynı sorun bnDe de var bide bnde bu hatada cıkıo OSD main controls locked benim bildiğime göre sorun monitörden bir çok bilgisayarcılara srdum monitörde sorun var dediler.Sizin bildiğiniz bir şey varsa söylerseniz bekLerim.
Exit tuşu varsa monitorun tuşları arasında basılı tutmayı dene Exit'e

Yukarı Alt