- Takımı
- Seçiniz...
Herkese merhaba. Daha önce böyle bir istek olduğumu bilmiyorum.
Evet, bildiğiniz sponsor arıyorum. Döviz kurlarının tavana vurduğu şu zamanda en iyi sisteminde olsa, paran olmayınca Sunucu & Guard alıp sistemini açamıyorsun.
Gerek bu forumda, gerek diğer forumlar beni bilen bilir, tanıyan tanır. Bir çok topic yardımım, görüşüm, önerim olmuştur. İsteklerimde bunlara dahildir.
1 seneyi geçik, localde üzerinde uğraştığım bir sistemim mevcut.
Tanıtım afişine kadar herşeyi hazırda fakat açabilecek bir bütçem mevcut değil.
Sunucu & Guard için sponsor olacak kişi veya şirketlerin mesajlarına ve dönüşlerine açığım.
Sunucu & Guard için ödenen ücreti, oyundan gelen gelir ile net bir şekilde ödeyeceğim.
Oyundan %20'lik bir komisyonda vereceğimin sözünü burada veriyorum.
Sistemimin tutacağına adım gibi eminim, aylarca localde gerek drop, gerek sistemi dibine kadar test ettim.
Anlaşmaya ek olarak bir öneriniz var ise bunu belirtebilirsiniz.
Bu sistemin yatmasını, elimde kaybolmasını kesinlikle istemem.
Not:
1- DB & Client hiç bir şekilde ortaklık arasında paylaşılamaz, paylaşılması teklif edilemez.
2- Oyun içerisinde hiç bir şekilde GM vb. karakterlere erişim izni verilemez.
3- Eş/dost vb. kişilere, yardım, ek hizmet hiç bir şekilde talep edilemez.
4- Profesyonel bir sistem olacağı için tamamen profesyonel bir şekilde yönetim sağlanacaktır.
5- İş ortağı olan kişi ile aramızda her zaman resmiyet olacaktır.
Öneri ve tekliflerinizi beklemekteyim.
Sistem hakkında detaylı bilgi için ÖM gönderebilirsiniz.
Dipnot:
Sistem hakkında detaylı bilgi, foruma yeni kayıt olan kişi veya kişilere verilmeyecek olup forumda devamlılığını bulunan ve katkısı olan kişi veya kişilere aktarılabilir.
Evet, bildiğiniz sponsor arıyorum. Döviz kurlarının tavana vurduğu şu zamanda en iyi sisteminde olsa, paran olmayınca Sunucu & Guard alıp sistemini açamıyorsun.
Gerek bu forumda, gerek diğer forumlar beni bilen bilir, tanıyan tanır. Bir çok topic yardımım, görüşüm, önerim olmuştur. İsteklerimde bunlara dahildir.
1 seneyi geçik, localde üzerinde uğraştığım bir sistemim mevcut.
Tanıtım afişine kadar herşeyi hazırda fakat açabilecek bir bütçem mevcut değil.
Sunucu & Guard için sponsor olacak kişi veya şirketlerin mesajlarına ve dönüşlerine açığım.
Sunucu & Guard için ödenen ücreti, oyundan gelen gelir ile net bir şekilde ödeyeceğim.
Oyundan %20'lik bir komisyonda vereceğimin sözünü burada veriyorum.
Sistemimin tutacağına adım gibi eminim, aylarca localde gerek drop, gerek sistemi dibine kadar test ettim.
Anlaşmaya ek olarak bir öneriniz var ise bunu belirtebilirsiniz.
Bu sistemin yatmasını, elimde kaybolmasını kesinlikle istemem.
Not:
1- DB & Client hiç bir şekilde ortaklık arasında paylaşılamaz, paylaşılması teklif edilemez.
2- Oyun içerisinde hiç bir şekilde GM vb. karakterlere erişim izni verilemez.
3- Eş/dost vb. kişilere, yardım, ek hizmet hiç bir şekilde talep edilemez.
4- Profesyonel bir sistem olacağı için tamamen profesyonel bir şekilde yönetim sağlanacaktır.
5- İş ortağı olan kişi ile aramızda her zaman resmiyet olacaktır.
Öneri ve tekliflerinizi beklemekteyim.
Sistem hakkında detaylı bilgi için ÖM gönderebilirsiniz.
Dipnot:
Sistem hakkında detaylı bilgi, foruma yeni kayıt olan kişi veya kişilere verilmeyecek olup forumda devamlılığını bulunan ve katkısı olan kişi veya kişilere aktarılabilir.