Daha kökeceğim çok adam var ordaJetHomme demiş ki:tebrikler brocan. Köktün sonunda hepsini![]()
![]()
Zamanında bende topuca oynuyorsunuz diye başlamıştım ama herkes tek tek bıraktı ben kaldım ama kararlıyım son rütbeye kadar devam edecemXanthos demiş ki:Beni de başlatacaksınız şu merete sonunda
ben Crysis'i tekrar bitirmeye karar verdim,dün akşam başladım![]()
Snow Walley - CFTexotic demiş ki:Vaybe tebrikler blt21 aklıma geliyo xD şimdiye bende 1lt olmuştm ^^
Tekrar bi bi tanıdığımın charıyla arada oynuyorum combat arms bi ara sitece kapışalım :) (Kill creek mekanım)
PP-19 & Med kit FTWroyalstyle demiş ki:tox death roomda smg mi kullanıyosun ar mı yada sen silahı söyle bana![]()
Bizzat gördümToxicated demiş ki:Snow Walley - CFTexotic demiş ki:Vaybe tebrikler blt21 aklıma geliyo xD şimdiye bende 1lt olmuştm ^^
Tekrar bi bi tanıdığımın charıyla arada oynuyorum combat arms bi ara sitece kapışalım :) (Kill creek mekanım)
Death Room - Elim Pro
Affetmem![]()
![]()
wuu gp leri bitiremedinmi dahaToxicated demiş ki:PP-19 & Med kit FTWroyalstyle demiş ki:tox death roomda smg mi kullanıyosun ar mı yada sen silahı söyle bana![]()
![]()
![]()
Onları geri aldılar aylar öncesinderoyalstyle demiş ki:wuu gp leri bitiremedinmi dahaToxicated demiş ki:PP-19 & Med kit FTWroyalstyle demiş ki:tox death roomda smg mi kullanıyosun ar mı yada sen silahı söyle bana![]()
![]()
![]()
![]()
royalstyle demiş ki:Hayırlı olsun... 1lt çok yakışıklı duruyor oyun içinde beah![]()