Bazı Arkadaşların İsteği Üzerine Konu Açmııcam Artık..Herkes Gibi Konulara Teşekkürler Yazmak En Uygunu..
Valla Yapım Bu..Zaten Sinirliydim Bugün Genede Kusura BakmayınChauncey demiş ki:kartezyen çok alıngan bir yapıya sahipsin. evet, ben de bir başlık altında aç dedim ama sen hemen şahlandın ve sert bir şekilde tepki gösterdin. sana kimse konu açma demedi sonuçta. sadece bir öneride bulunduk.
ya yapı mapı bir kenara bırakta hem hepsinin bir konuda olması daha iyi olur. sonuçta sen her gün 1-2 sayfa konu açıyorsun ve hepsi geride kalıyor. açıkçası kimse de bakmıyor, bu senin için daha kötü. WinkKartezyeNX demiş ki:Valla Yapım Bu..Zaten Sinirliydim Bugün Genede Kusura BakmayınChauncey demiş ki:kartezyen çok alıngan bir yapıya sahipsin. evet, ben de bir başlık altında aç dedim ama sen hemen şahlandın ve sert bir şekilde tepki gösterdin. sana kimse konu açma demedi sonuçta. sadece bir öneride bulunduk.
Ben Herkes Baksın seçsin beğensin diye değil, arayanlar için açıorumChauncey demiş ki:ya yapı mapı bir kenara bırakta hem hepsinin bir konuda olması daha iyi olur. sonuçta sen her gün 1-2 sayfa konu açıyorsun ve hepsi geride kalıyor. açıkçası kimse de bakmıyor, bu senin için daha kötü. WinkKartezyeNX demiş ki:Valla Yapım Bu..Zaten Sinirliydim Bugün Genede Kusura BakmayınChauncey demiş ki:kartezyen çok alıngan bir yapıya sahipsin. evet, ben de bir başlık altında aç dedim ama sen hemen şahlandın ve sert bir şekilde tepki gösterdin. sana kimse konu açma demedi sonuçta. sadece bir öneride bulunduk.
iltifat Mı Hakaret Mi AnLamadım extrabeerblackeaglee8 demiş ki:Sakın !
Sen
evanescense
sagopa
Gibi Modlarda Olmasa Forumda Neşe Klamaz Çnkü Komik Knuların Çogunu Siz AÇıyrsnz Böyle Ypmayn Lütfen Mad
İltifatKartezyeNX demiş ki:iltifat Mı Hakaret Mi AnLamadım extrabeerblackeaglee8 demiş ki:Sakın !
Sen
evanescense
sagopa
Gibi Modlarda Olmasa Forumda Neşe Klamaz Çnkü Komik Knuların Çogunu Siz AÇıyrsnz Böyle Ypmayn Lütfen Mad
arayanlar zaten sitedeki arama butonundan bulabilir. ki buradan arayacağına gider google'a yazar kanımca. WinkKartezyeNX demiş ki:Ben Herkes Baksın seçsin beğensin diye değil, arayanlar için açıorum
Arayıpta Bulamayanlar QuestionChauncey demiş ki:arayanlar zaten sitedeki arama butonundan bulabilir. ki buradan arayacağına gider google'a yazar kanımca. WinkKartezyeNX demiş ki:Ben Herkes Baksın seçsin beğensin diye değil, arayanlar için açıorum