M MinMork Kayıt 20 Mart 2010 Mesajlar 4 Beğeniler 0 20 Mart 2010 #1 arkadaşlar visual basic 6'da çalışan sro_client'deki charımın nickini nasıl aldırabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar visual basic 6'da çalışan sro_client'deki charımın nickini nasıl aldırabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
M Metover Kayıt 11 Ekim 2008 Mesajlar 4.772 Beğeniler 0 Şehir Kocaeli 20 Mart 2010 #2 Tam Olarak Ne Anlatmak Istediğini Biraz Daha Açıklasan Yardım Edebilirim ^^
L Lord_Silk Kayıt 3 Ocak 2009 Mesajlar 64 Beğeniler 1 25 Haziran 2010 #3 Tabikide Silkroad'ın Dll Lerini Kurcalıyarak Eğer Bunu Bilmiyosan Uğraşma Senin İçin Zaman Kaybı Olucaktır
Tabikide Silkroad'ın Dll Lerini Kurcalıyarak Eğer Bunu Bilmiyosan Uğraşma Senin İçin Zaman Kaybı Olucaktır
sarkolata Kayıt 15 Temmuz 2009 Mesajlar 9.023 Beğeniler 254 Takımı Galatasaray 25 Haziran 2010 #4 Lord_Silk demiş ki: Tabikide Silkroad'ın Dll Lerini Kurcalı**** Eğer Bunu Bilmiyosan Uğraşma Senin İçin Zaman Kaybı Olucaktır Daha fazla görüntüle... kurcalayıp ?
Lord_Silk demiş ki: Tabikide Silkroad'ın Dll Lerini Kurcalı**** Eğer Bunu Bilmiyosan Uğraşma Senin İçin Zaman Kaybı Olucaktır Daha fazla görüntüle... kurcalayıp ?