Kayıt
21 Aralık 2007
Mesajlar
4.271
Beğeniler
0
Şehir
BlackArmy ~ Stockholm
Galatasaray yönetimi, taraftarı coşturacak bir yıldızı kadroya katmak için kolları sıvadı. Hedef, Real Madrid'in gözden çıkardığı Van der Vaart'ı kiralamak. Hollandalı fubolcuyu ikna etme görevi ise Rijkaard'ın.


Sarı-Kırmızılı taraftarlar, ortaya konulan kötü futbol ve alınan yenilgilerin ardından adeta küplere binmişti. Tribünler, beklenen hamleleri yapamadığı için transferden sorumlu Adnan Sezgin’in bir an önce görevinden istifa etmesini istedi. Yönetim, şimdiye kadar izlediği politikada hep ekonomik şartları zorlamamaya özen gösterdi, çalışmalarını bu yönde yaptı. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından Adnan Polat, hem taraftarı coşturacak, hem de takımı ateşleyecek bir transfer için kolları sıvadı. Bu yıldız Real Madrid’in gözden çıkarttığı Rafael van der Vaart!

Manchester’ı istiyor ama...
Jose Mourinho, yapılan transferlerin ardından bir çok futbolcusunu satış listesine koydu. Bunların arasında Van der Vaart da var. Hollandalı yıldız yaptığı bir açıklamada takımdan ayrılması halinde Manchester United’a gitmek istediğini söyledi. Ancak Kırmızı Şeytanlar bu futbolcu için herhangi bir girişimde bulunmadı. Yönetim, yıldız futbolcuyu bir yıllığına kiralamak için girişimlere başladı. Van der Vaart’ı ikna etme görevini ise Rijkaard ve Neeskens üstlenecek. Daha önce Türk Telekom Arena’ya dünya yıldızı getireceği sözü veren Adnan Polat’ın, Hollandalı yıldızın transferini bitirmesi için Adnan Sezgin’e tam yetki verdiği belirtildi.

Tam bir maestro
Kariyerine Ajax’ta başlayan Van der Vaart, önce Hamburg’a, ardından 2008’de Real Madrid’e transfer oldu. Mesut Özil’in İspanyol devine gelmesiyle birlikte satış listesine konulan 27 yaşındaki futbolcu, yüksek top tekniği ve milimetrik paslarıyla dikkat çekiyor. Yıldız futbolcunun bir diğer önemli özelliği de yüksek oyun zekası.

Van Der Vaart Kimdir?
Adı: Rafael Ferdinand van der Vaart
Doğum tarihi: 11.02.1983
Doğum yeri: Heemskerk-Hollanda
Mevkii: Orta saha, sol açık
Oynadığı takımlar: Ajax, Hamburg, Real Madrid
Milli takım performansı: 83 maç-16 gol
 
Yukarı Alt