![]() |
silkroad sitesine gir id pw ile login ol download bolumune gel oyunu yeniden download et 863mb sonra kurabilirsin ancak ArrowOLcay_17 demiş ki:arklar ben sroyu oyuna girmedi diye sildim yeniden yükledim şimdide uptade olmuyo bunu nsl çözebilirim Question Question
update yok okan abi kendimden alıntı böyle yap calisir Winkextraloob demiş ki:silkroad sitesine gir id pw ile login ol download bolumune gel oyunu yeniden download et 863mb sonra kurabilirsin ancak ArrowOLcay_17 demiş ki:arklar ben sroyu oyuna girmedi diye sildim yeniden yükledim şimdide uptade olmuyo bunu nsl çözebilirim Question Question
ha bu arada şu anda oyun update de bu yüzden de giremiyorsun istersen bekle update bitsin.
TWEETY demiş ki:C:\windows\system32\drivers\etc klasöründeki
host
dosyanızı acın
içindekileri silin
127.0.0.1 localhost
yazıp kayıt edip cıkın
iyi forumlar
-Resim Silinmiş.
notepad ile acıp icindekileri sileceksiniz olmazsa reset atın modeme NeutralOLcay_17 demiş ki:o dosyanın hepsinimi silcez içindekilerin hepsini
oyundaydım DC yedim yawwMorwena demiş ki:olmuyo update var gerçekten tweety onla alakası yok şuan Surprised
o zaman suan UPDATE VAR bekleyinn diyommMorwena demiş ki:ehuahhu oke de aynı şey deil şimdi gerçekten update var Razz
Tweety nin değini yapın düzelir extraokk olmazsa modeme reset atın yine olmazsa clienti yeniden indirin...TWEETY demiş ki:C:\windows\system32\drivers\etc klasöründeki
host
dosyanızı acın
içindekileri silin
127.0.0.1 localhost
yazıp kayıt edip cıkın
iyi forumlar
-Resim Silinmiş.