P PaTRioT Kayıt 7 Mayıs 2007 Mesajlar 39 Beğeniler 0 6 Ağustos 2007 #1 Arkadaşlar Update ten sonra Fire a yeni skil açılmış 10 m 3 enemys falan diyo ne işe yarıyor bilen var mı?
Arkadaşlar Update ten sonra Fire a yeni skil açılmış 10 m 3 enemys falan diyo ne işe yarıyor bilen var mı?
N NephilimAngel Kayıt 25 Nisan 2007 Mesajlar 4.173 Beğeniler 0 Şehir mistik mannnn 6 Ağustos 2007 #2 en altdan 2 ciyi diyosan görünmezleri ve trasform olmuş kişileri gösteriyo
TheMyth_ Kayıt 22 Nisan 2007 Mesajlar 1.361 Beğeniler 0 Şehir Konum-Zaman grafiğinde Y sütunundayım 6 Ağustos 2007 #3 tam yerini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz ama eğer enaltın bi üstünü soruorsan arkadaşın dediği doğru...
tam yerini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz ama eğer enaltın bi üstünü soruorsan arkadaşın dediği doğru...
P PaTRioT Kayıt 7 Mayıs 2007 Mesajlar 39 Beğeniler 0 7 Ağustos 2007 #4 Yardımınız için Teşekkürler arkadaşlar.
F fsm Kayıt 12 Mayıs 2007 Mesajlar 127 Beğeniler 0 9 Ağustos 2007 #5 SinSiGirl demiş ki: en altdan 2 ciyi diyosan görünmezleri ve trasform olmuş kişileri gösteriyo Daha fazla görüntüle... peki gorunmez nasıl olcaz :))
SinSiGirl demiş ki: en altdan 2 ciyi diyosan görünmezleri ve trasform olmuş kişileri gösteriyo Daha fazla görüntüle... peki gorunmez nasıl olcaz :))
TheMyth_ Kayıt 22 Nisan 2007 Mesajlar 1.361 Beğeniler 0 Şehir Konum-Zaman grafiğinde Y sütunundayım 9 Ağustos 2007 #6 fsm demiş ki: SinSiGirl demiş ki: en altdan 2 ciyi diyosan görünmezleri ve trasform olmuş kişileri gösteriyo Daha fazla görüntüle... peki gorunmez nasıl olcaz :)) Daha fazla görüntüle... europe charlarda rogue yapılandırmasına özgü bir skildir Wink
fsm demiş ki: SinSiGirl demiş ki: en altdan 2 ciyi diyosan görünmezleri ve trasform olmuş kişileri gösteriyo Daha fazla görüntüle... peki gorunmez nasıl olcaz :)) Daha fazla görüntüle... europe charlarda rogue yapılandırmasına özgü bir skildir Wink
F fsm Kayıt 12 Mayıs 2007 Mesajlar 127 Beğeniler 0 10 Ağustos 2007 #7 TheMyth_ demiş ki: fsm demiş ki: SinSiGirl demiş ki: en altdan 2 ciyi diyosan görünmezleri ve trasform olmuş kişileri gösteriyo Daha fazla görüntüle... peki gorunmez nasıl olcaz :)) Daha fazla görüntüle... europe charlarda rogue yapılandırmasına özgü bir skildir Wink Daha fazla görüntüle... saol dostum demekki şimdilik iki sikilde benim işime yaramıcak ilerde kullancaz :))
TheMyth_ demiş ki: fsm demiş ki: SinSiGirl demiş ki: en altdan 2 ciyi diyosan görünmezleri ve trasform olmuş kişileri gösteriyo Daha fazla görüntüle... peki gorunmez nasıl olcaz :)) Daha fazla görüntüle... europe charlarda rogue yapılandırmasına özgü bir skildir Wink Daha fazla görüntüle... saol dostum demekki şimdilik iki sikilde benim işime yaramıcak ilerde kullancaz :))
TheMyth_ Kayıt 22 Nisan 2007 Mesajlar 1.361 Beğeniler 0 Şehir Konum-Zaman grafiğinde Y sütunundayım 10 Ağustos 2007 #8 önemli deil görevimiz Wink