Kayıt
2 Ekim 2007
Mesajlar
1.964
Beğeniler
0
Şehir
Go To HeLL!
Her yıl en az 1,5 milyon gencimizin kapısından içeriye girebilmek için hayatını bir kenarıya bırakırcasına delice çalıştığı,bu süreçte pembe hayallerine tutunarak hayatta kaldığı,insan ömrünün yaklaşık %35-40'ına tekavül eden eğitim öğretim sürecinin tahminen %10'luk kısmısı..

'Eveeet!' diyor gencimiz,'evet,bu yarıştan galip ayrıldım-Yaşasıııın!!-'Şimdi artık hayallerinde onu bekleyen ve sonuna kadar özgürlüğü vaad eden koskocaman bir dünya var. Tabi eğer hayat onu her hayalinde olduğu gibi kazıklamıyorsa..

Yaşadığın şehrin dışında bir üniversiteye gitmeye hak kazandıysan eğer,evet düşüncelerin kısmen doğru;kocaman bir şehre tek başına yetebilme,kendi ayakların üzerinde durabilme vesaire..Ama tabi ütopya bunların hepsi birer birer.Seni bekleyen açlık,okulu dört yılda bitirebilme stresi tabi bunun yanında hayatı öğrenme silsilesi..

Çokta karamsar olmadan ve kısacası,üniversite hayatı,yaşadığı şehir dışında okuyanlar için kimi zaman çileler zinciri,kimi zaman da hayatı öğrenebilme vesilesidir.Büyük maceralar,kucak dolusu yaşanmışlıklar,geride gülerek ya da ağlayarak bırakılmış hatıralar bana göre diyorsan durmaaa devam et!!! :dance:

Animasyon ile şematize edersek buradan buyurun;http://cheatedbylife.com/2010/03/20/our-college-life-animated/
 

Yukie

 
Kayıt
24 Aralık 2007
Mesajlar
1.566
Beğeniler
0
Şehir
Boş diyarlarda, avare yürüyor olmalıyım
Hayatın attığı en büyük kazıktır. Hayallerin suya düştüğü andır.
Eğitim yeri görünmesine rağmen "angutça turkche" konuşulduğu, "oha oldum" gibi traji-komik deyimlerin icad olduğu, samimi çevre doğrultusunda her türlü para harcamaya hazır eğitim görünümlü ticarethane... (bknz. Mercedes görünümlü Murat-131)
 
Yukarı Alt