![]() |
Bro sondaki TAESE_001 50 yazısı zaten 50 tane spawnlıyor oraya 1 yaz yada düşürmek istediğin kadar yaz./LOADMONSTER MOB_FW_TAESE_001 50 Bu kod 1 lvl 50 adet tai mi ? Eyer öyleyse bu koddan sonra hangi kod girilse bu 50 tane tai yi kaldırır ?
Bildiğim bi mobkill komutu var oda 1 taneyi kaldırıyor/LOADMONSTER MOB_FW_TAESE_001 50 Bu kod 1 lvl 50 adet tai mi ? Eyer öyleyse bu koddan sonra hangi kod girilse bu 50 tane tai yi kaldırır ?
001 olan 1 level anlamında 50 olan adet. Bu konuda sıkıntı yok galiba . Ben şunu sormak istedim mesela uniq düştü veya yanlış uniq atıldı . Uniq i silmek için gereken kod nedirBro sondaki TAESE_001 50 yazısı zaten 50 tane spawnlıyor oraya 1 yaz yada düşürmek istediğin kadar yaz.
Hangi kod o mumkunse yazarmisinBildiğim bi mobkill komutu var oda 1 taneyi kaldırıyor
Dediğin gibi sıkıntı yok, doğru.. /mobkill 0 yaparsan mobu siler ama içinden item gold gibi şeyler düşer fakat /mobkill 1 yaptığın zaman yok eder bir şey düşmez.001 olan 1 level anlamında 50 olan adet. Bu konuda sıkıntı yok galiba . Ben şunu sormak istedim mesela uniq düştü veya yanlış uniq atıldı . Uniq i silmek için gereken kod nedir
Teşekkür ederim bilgi içinDediğin gibi sıkıntı yok, doğru.. /mobkill 0 yaparsan mobu siler ama içinden item gold gibi şeyler düşür fakat /mobkill 1 yaptığın zaman yok eder bir şey düşmez.
Rica ederim hayırlı akşamlar..Teşekkür ederim bilgi için
001 kısmının. 1 level anlamına geldiğini düşünmüyorum daha çok MOB isminin bir tamlaması gibi geliyor. denedin mi?001 olan 1 level anlamında 50 olan adet. Bu konuda sıkıntı yok galiba . Ben şunu sormak istedim mesela uniq düştü veya yanlış uniq atıldı . Uniq i silmek için gereken kod nedir
Denemedim fakat üstte @Skrillex teyit etti bende öyle düşünüyorum.001 kısmının. 1 level anlamına geldiğini düşünmüyorum daha çok MOB isminin bir tamlaması gibi geliyor. denedin mi?
Fortress uniqlerinde seviyelerine göre joymax tarafından koduna göre 001 veya 055 olarak eklenmiştir.001 kısmının. 1 level anlamına geldiğini düşünmüyorum daha çok MOB isminin bir tamlaması gibi geliyor. denedin mi?